تکنیکهایی برای حفظ ارزش غذایی پاستا/ طعم اصلی پاستا چگونه است؟
پاستا و ترکیبات داخل آن به دلیل وجود انواع مواد معدنی و ویتامین ها یک خوراک بسیار مفید حتی برای ورزشکاران بوده و معمولا در رژیم غذایی آنها وجود دارد.
به گزارش گروه فضای مجازی، یکی از خوراکی های بسیار مفید برای سلامت بدن پاستا است. این خوراکی لذیذ را می توان به انواع روش ها درست کرد و علاوه بر دریافت مواد مغذی برای سلامت بدن، یک وعده غذایی پر انرژی را نیز مصرف کرد.
پاستا و ترکیبات داخل آن به دلیل وجود انواع مواد معدنی و ویتامین ها یک خوراک بسیار مفید حتی برای ورزشکاران بوده و معمولا در رژیم غذایی آنها وجود دارد.
برای تهیه این خوراک سالم می توانید از انواع دستورات غذایی زیر استفاده کنید:
راویولی با نخود فرنگی
برای پختن این خوراک یک بسته راویولی را در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. در ظرفی دیگر مقداری موسیر را در کره ریخته حرارت دهید تا طلایی شود. آنگاه موسیر را به راویولی اضافه کرده مقداری نخود فرنگی، نمک، فلفل و پنیز پیتزا به آن اضافه کنید و صبر کنید تا دم بکشد.
مدت زمان دم کشیدن تا زمانی است که نخود فرنگی ها نرم شود، این خوراک را می توانید در عرض مدت 20 دقیقه آماده کنید و از یک خوراک سالم لذت ببرید.
خوراک پاستا با کلم بروکلی
این خوراک یکی از برترین و سالم ترین غذاها است که زمان آماده کردن آن بسیار کوتاه است. برای درست کردن این خوراک مقداری پاستای حلقه ای یا لوله ای بسته به سلیقهتان پخته و آبپز کنید.
در ظرفی دیگر هم مقداری کلم بروکلی را پخته و بخارپز کنید و در گام آخر کلم بروکلی، نمک ، فلفل و پنیر پیتزا، پنیر کبابی، یا پنیر گودا را به پاستا اضافه کنید. صبر کنید تا پنیر ذوب شده و غذای لذیذتان آماده شود. اکنون میتوانید یک خوراک سالم را مصرف کنید.
خوراک پاستا با میگوی تندوری
مقداری رشته پاستای بسیار نازک را انتخاب کرده مطابق دستور طبخ ماکارونی در ظرف با آب و نمک و اندکی روغن آبپز کنید. در ظرفی دیگر مقداری میگوی تازه را با آب، نمک، آبلیمو و سرکه آبپز کنید.
در گام آخر مقدرای سیر را در ظرف کره حرارت داده تا برشته شود. اکنون محتویات حاوی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، میگو و سیر را به رشته ها اضافه کنید. این خوراک را می توان در همین زمان مصرف یا آن را دم کرد، این دستور پخت مطابق سلیقه و ذائقه خانواده است.
پاستا با تکه های مرغ و پنیر پارمسان
در این روش نیز پاستای صدفی را آبپز کرده و سپس تک های مرغ پخته را به آن اضافه می کنید، در ظرفی دیگر پنیر را به همراه فلفل و نمک حرارت داده تا تبدیل به یک سس شود، این سس را به مخلوط پاستا و مرغ اضافه می کنید و خوراک مطلوب شما آماده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *