صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بزرگ‌ترین خورشید مصنوعی جهان در آلمان ساخته شد + تصاویر

۰۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۹:۰۸
کد خبر: ۲۹۲۹۸۸
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
مرکز فضایی آلمان در اقدامی به منظور کمک به این کشور در استفاده بهینه از انرژی های پاک و تجدیدپذیر، از خورشید مصنوعی بسیار بزرگی رونمایی کرد که قرار است در انجام پروژه های تحقیقاتی مختلف مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تک شات، همانطور که می دانید خورشید از جمله غنی‌ترین منابع انرژی در جهان به شمار می رود و از این رو، محققان در طی سال های اخیر تلاش هایی را برای استفاده بهینه از این منبع بی حد و مرز انرژی انجام داده اند. اما متاسفانه محدودیت هایی از قبیل فاصله بسیار زیاد خورشید با زمین، عدم امکان استفاده از آن در روزهای ابری و بارانی و غیره اجازه استفاده از حداکثر پتانسیل ها و ظرفیت های این منبع انرژی را نداده و این جا بود که جرقه تولید یک خورشید مصنوعی در ذهن محققان آلمانی زده شد.

 
این خورشید مصنوعی سه طبقه که از این پس با نام Synlight شناخته خواهد شد از نیروی برق تغذیه می کند و به گفته محققان، از آن در پروژه هایی همچون تولید سوخت هیدروژنی از نور خورشید استفاده خواهد شد. در ساخت این خورشید، از ۱۴۹ لامپ زنون ۷ کیلوواتی استفاده شده که قادرند چیزی حدود ۳۲۰ کیلووات نیرو تولید کنند؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار بار بیشتر از تشعشعات خورشیدی دریافتی بر روی سطح زمین. 

 
از دیگر قابلیت های این خورشید مصنوعی، توان تولید گرمای ۳ هزار درجه ای است که به گفته محققان مرکز فضایی آلمان، می توان از آن برای انجام تحقیقات در فرآیندهایی که از خورشید برای تولید سوخت های خورشیدی همانند هیدروژن تولید می شود، مورد استفاده قرار داد. 


 
اگرچه هیدروژن به عنوان یک سوخت پاک و سبز شناخته می شود و با سوختن آن، تنها آب تولید می شود اما فرآیند تولید این سوخت به انرژی زیادی نیاز دارد که در حال حاضر، از سوخت های فسیلی برای این منظور استفاده می شود. حال و با توجه به ساخت این خورشید مصنوعی، می توان گام بزرگی در جهت حفظ سوخت های فسیلی و همچنین تولید کم‌هزینه سوخت های هیدروژنی برداشت.



 
محققان اظهار امیدواری کردند که بتوانند با بهره گیری از Synlight و البته نور خورشید، راهکارهای موثری را برای جدا کردن هیدروژن و اکسیژن از آب بیابند. از دیگر کاربردهای این دستاورد، می توان به مطالعه نحوه رشد مواد تحت نور شدید ماوراء بنفش اشاره کرد که می تواند برای دانشمندان قابل توجه باشد. گفتنی است ساخت این خورشید مصنوعی، چیزی حدود ۳.۷۷ میلیون دلار هزینه برداشته است.


برچسب ها: آلمان انرژی پاک

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *