صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شب خاطره پناهگاه بی‌پناه برگزار شد

۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۹۱۸۲۳
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
در آستانه سی امین سالروز بمباران پناهگاه پارك شیرین، عصر خاطره پناهگاه بی پناه با حضور بازماندگان این فاجعه انسانی در تالار مهر حوزه هنری كرمانشاه برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، عباس سروری در ابتدای عصر خاطره پناهگاه بی پناه با بیان این كه بمباران پناهگاه پارك شیرین یك حادثه تروریستی برنامه ریزی شده از سوی منافقین بود كه با دادن گرا به ارتش بعث عراق ننگی بزرگ را در كارنامه سیاه خود ثبت كردند، اظهار كرد: همزمانی این واقعه با بمباران شیمایی حلبچه باعث شد این تراژدی در دل تاریخ دفاع مقدس مقفول بماند. انتشار كتاب «پناهگاه بی‌پناه» كه از سوی حوزه هنری انقلاب اسلامی كرمانشاه و به قلم مهناز فتاحی منتشر شد، سندی تاریخی برای مظلومیت مردم این دیار است.

وی تصریح كرد: با توجه به اهمیت این كتاب و رایزنی های به عمل آمده در آینده ای نزدیك شاهد انتشار پناهگاه بی پناه به چند زبان  زنده دنیا خواهیم بود.

مهناز فتاحی نویسنده كتاب نیز طی سخنانی پیشنهاد برگزاری مسابقه نقاشی سالیانه برای كودكان با عنوان پارك شیرین برگزاری هرساله بزرگداشت شهدای پناهگاه پارك شیرین كرمانشاه را مطرح كرد و گفت: امیدوارم كتاب «پناهگاه بی پناه» ترجمه‌ شود و به واسطه این ترجمه، جهانیان با بخشی از تاریخ شجاعت و مظلومیت ایران آشنا شوند.

فتاحی در پایان از نگارش مجموعه داستانی خبر داد كه چند جلد آن به دخترانی كه در پناهگاه بودند اختصاص دارد. اولین داستان از این مجموعه نیز با عنوان «گم بی» و درباره دختری كه پدرش زمان بمباران او را در پناهگاه جا می گذارد تا دیگر فرزندانش را نجات دهد. آماده چاپ است.

از صحنه های جالب برنامه حضور پر رنگ آتش نشانان بود كه عكسی به یادگار گرفتند.

در ادامه این مراسم كه در آن فرماندهان و پیشكسوتان عرصه جهاد و شهادت، هنرمندان و نویسندگاه حضور داشتند، تنی چند از بازماندگان این حادثه بزرگ به بیان خاطرات خود پرداختند.

در آخرین روزهای سال 1366 پناهگاه پارك شیرین كه مأمن مردم بی پناه و مظلوم كرمانشاه بود توسط موشك های رژیم بعثی عراق مورد اصابت قرار گرفت كه در جریان آن 300 نفر از جمله زنان و كودكان كشته و زخمی شدند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *