استفاده از ظرفیت خیرین برای احداث خوابگاه/ عدم تزریق بودجه به طرح های کلان
رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: برای احداث خوابگاه های دانشجویی باید از ظرفیت خیرین بهره برده شود.
وی افزود: در سال 95 برای رسیدن به این اهداف فعالیت های خوبی را انجام دادیم.
رئیس دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: در حال حاضر 13هزار و 500 دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند که 60 درصد از آنها در مقطع تحصیلاتی تکمیلی و 40 درصد از آنها کارشناسی هستند.
معتمدی با اشاره به جذب اساتید در این دانشگاه بیان داشت: در این 2 سال و نیم گذشته حدودا بیش از 50 نفر اساتید جذب کردیم و استخدام جدید داشتیم. همچنین بیش از 60 نفر از اساتید در منطقه های بالاتری ارتقا پیدا کرده اند که 285 نفر از آنها استاد و 235 نفر استادیار و 30 نفر مربی بودند.
وی در ادامه با بیان اینکه در سال 95 رتبه پژوهشی خوبی را کسب کرده ایم گفت: رتبه ما در ISC اول بوده و در KUS و تایمز جزو دانشگاه های برتر بودیم و در شانگهای نیز که تازه وارد شده ایم رتبه خوبی را داریم.
رئیس دانشگاه امیر کبیر با اشاره به اینکه در تولید علم رتبه خوبی را کسب کرده ایم اظهار داشت: در ارتباطات بین المللی ضعف هایی داریم که سعی می کنیم این ضعف ها را جبران کنیم. تعداد 50 نفر از دانشجویان خارجی که در سال های گذشته در دانشگاه امیرکبیر تحصیل می کردند این تعداد به 200 نفر رسیده است اما این 200 نفر هنوز هم رقم پایینی است. در سال 96 برای جذب دانشجویان خارجی و ارتباطات بین المللی جهش خوبی خواهیم داشت.
متعمدی افزود: در روابط بین الملل تاکنون همکاری های منطقه ای ما خوب بوده است به خصوص در ارتباط با کشور عراق تفاهم نامه های خوبی منعقد شد که طبق این قرار داد مقرر شد 100 نفر از اساتید کشور عراق در تابستان امسال در ایران حضور داشته باشند. همچنین قراردادهای خوبی با کشور فرانسه، آلمان و هلند داشته ایم.
وی تصریح کرد: در ارتباط با اقتصاد مقاومتی بخشنامه ای صادر شده که طبق آن 5 دانشگاه در این حوزه انتخاب شدند ما جزو این رتبه بندی هستیم و باید در برنامه ششم توسعه جزو دانشگاه های برتر دنیا باشیم.
معتمدی در ادامه گفت: از طرح های مهم ما در سال گذشته می توان به ماهواره پیام که از سوی ریاست محترم جمهوری در دهه فجر رونمایی شد اشاره کرد که مراحل پرتاب آن طی شده است و به زودی عملیات پرتاب انجام می شود. همچنین طرح ازدیاد و برداشت قرارداد نهایی شده تعداد چاه های نفت در اختیار دانشگاه امیر کبیر قرار گرفته که دانشگاه موظف است طبق این قرارداد بهره وری چاه را بالا ببرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر 2 قرارداد دیگر هم در حال منعقد شدن است که سقف بودجه یکی از آنها 70 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به فعالیت های دانشجویان در زمینه فناوری خاطر نشان کرد: در برد فناوری در سال 95 دستاوردهای خوبی ارائه شد که این دستاوردها در سال آینده بیشتر می شود. روند آموزشی ما صرفا نباید تئوری باشد و دانشجویان باید در بخش های غیر دولتی هم فعالیت کنند چرا در این بخش ها ظرفیت های زیادی وجود دارد.
معتمدی بیان داشت: در حوزه فرهنگی دانشگاه اقدامات خوبی صورت گرفته است زیرا معتقد هستیم که اگر محیط دانشگاه یک محیط فعال نباشد بسیاری از برنامه های ما در حوزه فرهنگی قابل اجرا نخواهد بود. فعالیت های فرهنگی از ابتدا یکی از اولویت های ما بوده است و ما در نظر داریم این برنامه ها را در دانشگاه افزایش دهیم.
وی استفاده از کمک های خیرین را یکی از وظایف این دانشگاه دانست و اظهار داشت: هدف از کمک های خیرین ساخت خوابگاه بوده است چرا که ما در بحث خوابگاه سازی با مشکلاتی مواجه هستیم. در سال 95 حدود 15 درصد ظرفیت ها خوابگاه ها را افزایش دادیم و از نظر کیفی 50 درصد ارتقا داشتیم.
رئیس دانشگاه امیرکبیر خاطر نشان کرد: طرح های کلان در حال حاضر دچار وقفه نامناسبی شده است که در این خصوص باید یک بازنگری کاملی صورت بگیرد. در سال گذشته بودجه ای به این طرح ها ترزیق نشده است. دانشگاه امیرکبیر از سال 93 تاکنون بودجه مناسبی برای طرح های کلان دریافت نکرده است اما به این معنی نیست که اجرای طرح ها متوقف شده باشد بلکه روند آن کند است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *