صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پرواز خودروی پرنده ایرباس در ژنو+عکس

۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۰:۰۱
کد خبر: ۲۸۸۱۷۰
شرکت ایرباس از یک خودروی پرنده که راه حلی بی نظیر برای مقابله با ترافیک است رونمایی کرد.
شهر فردا به نقل از دیلی‌میل نوشت: این خودرو که Pop.Up نام دارد، از یک کپسول ماژولار دو نفره و یک ماژول زمینی تشکیل شده است.

این کپسول همانند یک خودرو عمل کرده و در زمانی که ترافیک خیلی شدید باشد می‌تواند به صورت عمودی پرواز کند.

هنگامی که مسافران به مقصد خود می‌رسند، هم ماژول زمینی و هم هوایی به ایستگاه‌های شارژ مخصوص خود برده شده و منتظر مسافران بعدی می‌مانند.

Pop.Up همکاری بین‌ایرباس و ایتال‌دیزاین، یک شرکت طراحی و مهندسی مستقر در ایتالیا، است که این مفهومی را در نمایشگاه بین‌المللی خودرو ژنو به جهان معرفی کردند.

یورگ آستالوش مدیر عامل شرکت ایتال دیزاین در یک مصاحبه مطبوعاتی گفت: امروزه، خودرو بخشی از یک اکوسیستم بسیار گسترده‌تر بوده و برای طراحی خودروهای شهری آینده، خودروهای سنتی نمی‌تواند به تنهایی راه حلی برای کلان‌شهرها باشند و خودروسازان باید به زیرساخت‌های پایدار و هوشمند، اپلیکیشن‌ها، سیستم‌های یکپارچه سازی، سیستم‌های نیرودهی، برنامه‌ریزی شهری، جنبه‌های اجتماعی و غیره فکر کنند.

مسافرانی که از این وسیله نقلیه استفاده می‌کنند به راحتی می‌توانند مقصد خود را با استفاده یک اپلیکیشن همراه مشخص کرده و سیستم به طور خودکار بهترین راه حمل و نقل را بر اساس زمان بندی، تراکم ترافیک و هزینه‌ها به آنها نشان خواهد داد.

Pop.Up  با استفاده از این گزینه‌ها تمام مواردی را که برای سفر آن مسافر منطقی و مورد نیاز بوده در نظر گرفته و تعیین می‌کند که برای این سفر به کدام یک از ماژول‌های هوایی یا زمینی و یا هر دو نیاز است.

این کپسول دو نفره، که در محل مورد دلخواه کاربر بر روی ماژول زمینی خود فرود می‌آید، 8.5 فوت (2.6 متر) طول، 4.5 فوت (1.4 متر) ارتفاع، و 16 فوت (4.8 متر) عرض دارد.

این کپسول با اتصال به ماژول زمینی خود قادر است تا به یک خودرو زمینی تبدیل شود که با باتری کار کرده و می‌تواند با هر بار شارژ 62 مایل (100 کیلومتر) سفر کند.

این کپسول مجهز به سیستمی است که صورت مسافران را اسکن و شناسایی کرده و همچنین طول مسیر را بر روی یک صفحه نمایش به آنها نشان می‌دهد.

اگر مسافران در حین سفر با ماژول زمینی با ترافیک مواجه شوند به سادگی می‌توانند درخواست تغییر وضعیت خودرو را صادر کنند تا کپسول از ماژول زمینی جدا شود و به صورت عمودی به هوا برود.

برای سفر در کلان شهرهایی با حجم ترافیک بالا، کپسول از ماژول زمینی جدا شده و با یک ماژول هوایی 5 4.4 متری که با هشت پروانه کار می‌کند حمل می‌شود.
 
/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *