صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انجام ٨٨٠٠ مورد بازرسی از ابتدای طرح نوروزی/ مردم گزارش تخلفات را به شعب سیار و سامانه 135 اعلام کنند

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۵:۳۰
کد خبر: ۲۸۷۷۶۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
میرکوهی از مردم خواست در صورت مشاهده تخلف، گزارش آن را به شعب سیار، گشت‌ها و سامانه ۱۳۵ اعلام کنند.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، عبدالعلی میرکوهی سرپرست سازمان تعزیرات حکومتی، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به شفافیت سازی مسایل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی توسط خبرنگاران این امر مهم را در سلامت جامعه تاثیر گذار دانست و گفت: این عمل در گروء خدمت صادقانه شما است.

وی خطاب به اصحاب رسانه تصریح کرد: با پوشش خبری مناسب از گشت‌های مشترک و اقدامات ویژه، اسباب آرامش و دلگرمی مردم را فراهم کنید.
 
سرپرست سازمان تعزیرات ادامه داد: همچنین با اطلاع رسانی مناسب و هدفمند مردم را به رونق بازار و مصرف کالای داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی و مبارزه باقاچاق کالا تشویق کنید.

وی اضافه کرد: قطعا حرمت و نظم و امنیت بازار در گروء توجه کسبه و بازاریان است، این افراد تکلیف دارند حقوق مصرف کننده را حفظ کرده و با دستگاه‌های نظارتی و ذیربط در جهت حفظ سلامت بازار صادقانه همکاری کنند. 

میرکوهی تاکید کرد: بازار اسلامی باید سالم ترین و امن ترین بازار دنیا باشد و حفظ شان و نظام اسلامی را داشته باشند و اطمینان داریم که کسبه به همین طریق عمل می‌کنند.

سرپرست سازمان تعزیرات حکومتی افزود: از مردم تقاضا داریم در صورت مشاهده تخلف به شعب سیار، گشت‌ها و سامانه ۱۳۵ اعلام کنند.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر آخرین وضعیت امحای خودروهای لوکس گفت:  قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نقاط قوت خوبی دارد و در آیین نامه‌هایی که پیش بینی شده به صورت شفاف تاکید گردیده که کالاهایی که به صورت قاچاق ضبط می‌شود، امحا شود.

میرکوهی در خصوص بحث فساد و رشوه در اصناف گفت: بحث فساد معمولاً توسط دستگاه قضایی رسیدگی می شود و سازمان تعزیرات هم نظارت كامل و دقیقی دارد و رسیدگی می‌كند.

سرپرست سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: در سراسر كشور بیش از ٢ هزار و ٧٠٠ اكیپ فعال هستند و از ابتدای طرح نوروزی تعزیرات تاكنون ٨٨٠٠ مورد بازرسی صورت گرفته و حدود ٤٧٧٢ فقره پرونده در راستای این گشت‌ها تشكیل شده که بیش از یك و نیم میلیارد تومان منجر به صدور حكم شده است و همچنان سامانه ١٣٥ آماده دریافت شكایات و پیشنهادات مردم است.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینكه مهرماه گذشته از ورود تعزیرات در سطح عرضه كالا جلوگیری شده بود و قرار بود تنها اصناف در این زمینه ورود كند، برنامه شما در خصوص قاچاق اصناف چیست؟ این موضوع در بحث عرضه منع نشده بود، بلكه تعزیرات هركجا كه گزارش تخلف اعلام شود ورود می كند، البته در عین حال شعب سیار و گشت‌ها هركجا كه محرز شود جنس قاچاق است طبق اختیارات قانونی تصمیم می‌گیرند.

میرکوهی در خصوص برخورد با تخلفات صنفی و قاچاق گفت: دستگاه ها به تكلیف قانونی خود عمل می كنند اما باید كسبه هم عملكرد درستی داشته باشند، آثار كار نلدرست و سودجویانه تعدادی معدود عملكرد درست سایر بازاریان را زیر سوال می برد.

سرپرست سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: در سال ٩٥ تعداد پرونده‌های وارده به تعزیرات حدود ٤٦٥ هزارو ١٧١ فقره بوده و حدود ٢ هزار و ٦٢٩ میلیارد تومان محمكومیت صادر شده است.

وی ادامه داد: همچنین در سال ٩٥ در خصوص قاچاق ٤٧ هزار و ٩٨ فقره پرونده تشكیل شده است.

 میرکوهی تصریح کرد: طی سه روز اخیر ٦٠ دستگاه خودرو دیگر خریداری كردیم تا اكیپ گشت های خود را برای تهران و سایر استان های پر تردد، فعال تر كنیم.

 وی در پاسخ به سئوال در رابطه با نظارت بر فروش بلیط‌ها گفت: تعزیرات در صورت كشف تخلف در این حوزه قطعا با متخلفان برخورد خواهد كرد، برای ما مسافرت های زمینی، هوایی و دریایی مهم است و به صورت جدی با تخلفات برخورد خواهیم كرد.

سرپرست سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران درباره توقیف خوروهای لوکس قاچاق و اینکه گفته می شود قرار است به نهادهای دولتی واگذار شود، گفت: قانون مبارزه با قاچاق کالا مصوب سال ۹۲، این موضوع را تعیین تکلیف کرده است به ویژه آیین نامه هایی در رابطه با این قانون، تهیه و ابلاغ شده است. 

وی ادامه داد: مطابق قانون و آیین نامه‌های مواد ۵۵ و ۵۶ قانون مبارزه با قاچاق، کالاهایی که به صورت قاچاق ضبط می شود اگر ممنوعه باشد باید حتما امحا شود و اگر مصرفی باشد، صادر و از کشور خارج می شود و وجوه آن به خزانه دولت می رود. اگر هم قابل صادر کردن نیاشد باید از بین برده شود و در مورد اتومبیل های لوکس هم همین است.

میرکوهی تصریح کرد: آیین نامه ها و سیاست های کلی و فرمایشات مقام معظم رهبری نشان می دهد که اینها باید صادر یا منهدم شود و تا جایی که بنده اطلاع دارم، سازمان اموال تملیکی این رویه را در پیش گرفته است.

سپرست سازمان تعزیرات حکومتی درارتباط با فرآیند کشف کالاهای قاچاق گفت: این فرآیند تغییری نکرده و تلاش بر این است که بحث های کنترلی مجهزتر و کامل تر شود و با توجه به آمار، درصد قابل ملاحظه ای از آمار قاچاق کاهش یافته و سیر نزولی داشته است و دستگاه‌ها در تلاش هستند با قاچاق مبارزه کنند و خوشبختانه شاهد توسعه این فعالیت‌ها هستیم.

وی تاکید کرد: صلاحیت رسیدگی به بیش از ۹۰ درصد پرونده های قاچاق در صلاحیت تعزیرات است اما مبالغی که به ما گزارش می شود کم ولی حجم پرونده ها زیاد است که لایحه ای از طرف دولت به مجلس ارسال شده تا ایرادات برطرف شود.

میرکوهی در خصوص ارایشگاههای زنانه و تفاوت نرخ ها و قیمتهای نجومی و برنامه سازمان تعزیرات، گفت: در این باره طرح ویژه‌ای از برج ۹ سال جاری اغاز شد تا با تخلفات برخورد شود و طرح ادامه دارد که با اجرای این طرح امار و ارقام تخلفات اعلام خواهد شد. تلاش ما نظارت جدی بر این صنف است.

 وی همچنین درباره پرداخت مبالغ انشعاب آب و فاضلاب که بالاتر از تعرفه دولتی است، خاطرنشان کرد: تعرفه ها قانونی است و دستگاهها مکلف به رعایت هستند و منطقی نیست که برای منافع شخصی هزینه ها بیشتر شود، اگر تخلفی احراز شود طبق قانون برخورد و جریمه خواهند شد و مردم می‌توانند در این رابطه به سازمان تعزیرات مراجعه کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *