ارتباط پنهان تیم ترامپ با مقامات روسیه تا چه حد واقعیت دارد؟
در طول مبارزات انتخاباتی «دونالد ترامپ» و حتی پس از روی کار آمدن وی در کاخ سفید، انتقادها و اتهامات گستردهای از سوی سازمانهای اطلاعاتی و دیگر مقامات آمریکا به دولت ترامپ وارد شد و این انتقادات تا جایی پیش رفت که موجب برکناری «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی ترامپ، بعد از افشا شدن ارتباط وی با سفیر روسیه در آمریکا شد.
به گزارش گروه بینالملل ، در طول مبارزات انتخاباتی «دونالد ترامپ» و حتی پس از روی کار آمدن وی در کاخ سفید، انتقادها و اتهامات گستردهای از سوی سازمانهای اطلاعاتی و دیگر مقامات آمریکا به دولت ترامپ وارد شد.
این انتقادات تا جایی پیش رفت که موجب برکناری «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی ترامپ، بعد از افشا شدن ارتباط وی با سفیر روسیه در آمریکا، شد ؛ حتی بعد از برکناری وی نیز این انتقادات همچنان ادامه دارد.
نیویورک تایمز پیش از این به نقل از تعدادی از مقامات فعلی و سابق آمریکا گزارش داد که سازمانهای اطلاعاتی زمانی که در حال بررسی اتهام وارد شده به روسیه مبنی بر هک سیستم حزب دموکرات بودهاند به این موضوع پی بردهاند.
ارتباط ترامپ با روسیه از زمان آغاز به کار وی در کانون توجه مقامات و رسانهها قرار داشت و حتی انتخاب «رکس تیلرسون» مدیر سابق شرکت نفتی «اکسون موبیل »، که پیش از این با روسیه ارتباط داشته نیز با انتقادهای زیادی در آمریکا همراه شد.
یکی از آخرین موارد اتهامات در این زمینه، اتهام به «جف سشنز» وزیر دادگستری آمریکا در راستای ارتباط با مقامات روسیه است.
روزنامه «واشنگتنپست» به نقل از مقامان وزارت دادگستری آمریکا نوشت که در جریان تحقیقات درباره رابطه اعضای کابینه دونالد ترامپ با مقامات روسیه به تازگی مشخص شده که «جِف سشنِز» وزیر دادگستری دونالد ترامپ سال گذشته دو مرتبه با سفیر روسیه در واشنگتن دیدار و گفتگو کرده است.
وزیر دادگستری کابینه ترامپ در جلسه تأیید صلاحیتش در مجلس سنا در پاسخ به این سؤال که چه کار خواهید کرد اگر شواهدی پیدا کنید که نشانگر این باشد که یکی از اعضای کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ در زمان رقابتهای انتخاباتی ریاستجمهوری با دولت روسیه ارتباط داشتهاند گفته بود که من هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم و در جریان رقابتهای انتخاباتی ریاستجمهوری هم هیچ ارتباطی با مقامات روسیه نداشتهام.
دونالد ترامپ در حساب تؤیتری خود با اشاره به افشاگری ها درباره ارتباط وزیر دادگستری دولتش با سفیر روسیه نوشت: «جِف سِشنِز» مردی راستگو و شریف است که مرتکب هیچ عمل اشتباهی نشدهاست، او باید در جلسه تأیید صلاحیتش در مجلس سنا با دقت و شفافیت بیشتری به سؤالات پاسخ میداد، اما کاملا مشخص است که این اشتباه او عامدانه نبودهاست.
وی همچنین با اشاره به اینکه اعضای حزب دموکرات درباره رابطه اعضای کابینه با مقامات روسیه اغراقگویی میکنند افزود: ضربه شکست در انتخابات موجب شده که دموکرات ها ارتباط خود را با واقیعت از دست بدهند؛ حقیقت این است که درز غیر قانونی اطلاعات محرمانه و طبقهبندیشده در عرصه عمومی، نوعی هیولاسازی و توهمسازی از رقیب سیاسی برای بدنام کردن آن است.
دونالد ترامپ علاوه بر این، در دفاع از جف سشنز ، باراک اوباما را هدف حملات لفظی خود قرار داد و گفت: اولین دیدار جف سشنز با سفیر روسیه در دوران اوباما و در راستای ترتیب دادن برنامه آموزشی 100 سفیر انجام شده است.
وی افزود: همان سفیری که با جف سشنز دیدار کرده است، در دوران اوباما نیز 22 بار از کاخ سفید دیدار کرده و تنها در سال 2016، 4 بار از کاخ سفید دیدار کرده است.
از سویی دیگر «سیانان» به نقل از مقامات دولتی آمریکا نوشته است که سازمانهای امنیتی آمریکا تصور میکنند که «سرگئی کیسلاک» یکی از مقامات ارشد سازمان جاسوسی روسیه است که در آمریکا در پی جذب جاسوسهای مختلف است.
رسانههای آمریکایی با استناد به مقامات سازمانهای امنیتی مدعی هستند که برخی از اعضای کابینه دولت ترامپ در دوران رقابتهای انتخاباتی ریاستجمهوری و پیش از پیروزی دونالد ترامپ برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات با «سرگئی کیسلاک» در ارتباط بودهاند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *