کنفرانس تجاری "پاکستان و ایران" تا پایان ماه مارس در تهران برگزار میشود
وزیر بازرگانی پاکستان گفت: کنفرانس تجاری پاکستان و ایران تا پایان ماه مارس در تهران برگزار میشود که نقش مهمی در افزایش حجم تجارت بین دو کشور و منطقه خواهد داشت.
وی افزود: همکاری ایران و پاکستان نقش مهمی پیشبرد اهداف اکو به ویژه گسترش انتقال انرژی،مسیرهای زمینی و ریلی دارد.
خان گفت: کنفرانس تجاری پاکستان و ایران تا پایان ماه مارس در تهران برگزار میشود که نقش مهمی در افزایش حجم تجارت بین دو کشور و منطقه خواهد داشد.
دستگیر خان اظهار داشت: روحانی رئیس جمهور ایران قبل از سفر برای شرکت در اجلاس اکو یک هدیه بزرگ به ما داد که لغو ممنوعیت واردات نارنگی پاکستانی به ایران میباشد.
وی افزود: ما از حضور تمام اعضای اکو به ویژه ایران برای شرکت در سیزدهمین نشست این اجلاس در اسلامآباد استقبال میکنیم.
دستگیرخان تأکید کرد: در ایام نوروز که جشن بزرگ ایرانیان است کینو بهترین نارنگی پاکستان را به این کشور صادر خواهیم کرد.
وی افزود: صادرات به ایران و گسترش روابط تجاری با این کشور به صادرات نارنگی محدود نخواهد بود و در سایر موارد نیز وارد عمل میشویم.
وزیر بازرگانی پاکستان اظهار داشت: دو کشور باید تسهیلات بیشتری برای افزایش واردات و صادرات در نظر بگیرند و هیچ کالایی نباید تحریم شود.
خرم دستگیرخان ادامه داد: بعد از بسته شدن مرز افغانستان بازرگانان پاکستانی بسیار نگران بودند اما در حال حاضر با باز شدن مسیر صادرات به ایران تا حد زیادی از نگرانی آنها کاسته شده است.
وی افزود: ایران یک بازار بزرگ برای تاجران پاکستانی است که میتوان با افزایش مراودات بازرگانی آن را بیشتر رونق داد.
دستگیرخان اظهار داشت: مرز افغانستان مدت زیادی بسته نخواهد بود و پاکستان و ایران هر دو میتوانند برای صادرات به این کشور با یکدیگر همکاری کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه 3 هفته قبل از نوروز ممنوعیت واردات نارنگی لغو شده است این یک مزیت بزرگ برای پاکستان میباشد و امیدواریم که روند حجم صادرات و همچنین واردات از ایران افزایش پیدا کند.
خرم دستگیرخان تأکید کرد: به زودی برای انتقال وجه بین بانکهای پاکستان و ایران به توفقات تازهای دست خواهیم یافت و با امضای قرارداد در این زمینه بازرگانان برای انتقال پول به کشور مقابل مشکلی نخواهند داشت.
دستگیر خان ادامه داد: افزایش حجم تجارت با ایران برای پاکستان اولویت دارد و ما این کشور را به عنوان یک شریک تجاری مینگریم.
ح
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *