پزشکان درباره لاک ناخن چه می گویند؟
سلامتی همیشه بالاترین اولویت را در زندگی افراد دارد لذا در ادامه به بررسی نظر پزشکان در رابطه با لاک ناخن می پردازیم.
مواد آرایشی ناخن برای رنگ کردن ناخن، افزایش طول ناخن به طور مصنوعی و یا افزایش مقاومت ناخن به کار میروند.
لاک ناخن باعث درماتیت تماسی آلرژیک میشود. شخصی که به لاک ناخن حساسیت دارد ممکن است در انگشتان و پلک، صورت و گردن و جاهایی که لاک ناخن زمانی که در حال خشک شدن بوده تماس داشته دچار حساسیت شود. فرمالدئید یک ترکیب آلرژیزا میباشد.
افرادی با حساسیت به لاک ناخن میتوانند لاکهای hypoallergenic را که بدون فرمالدئید هستند استفاده کنند. لاکهای قرمز رنگ ممکن است باعث زرد رنگ شدن و یا بیرنگ شدن ناخن شوند.
کوتیکول (چین پوستی در پایه ناخن) از عفونت ناخن جلوگیری کرده و سلولهای مولد ناخن را محافظت میکند پس بهتر است چیده یا کوتاه نشود.
افزایش طول ناخن ها ممکن است به وسیله ناخنهای پلاستیکی که کل ناخن یا انتهای ناخن را میپوشاند انجام شود.
ناخنهای مصنوعی با چسبهایی چسبانده میشوند که حاوی methacrylate هستند که یک ماده حساسیتزا میباشد. چسبهای بدون methacrylate ممکن است باعث شکاف و ترک ناخن شوند. جعبههای مخصوص ترمیم ناخن هم از این چسبها استفاده میکنند.
استفاده طولانی مدت از ناخنهای کاشته شده از آماده مصرف گرفته تا ناخنهای کاشته شده برای استفاده طولانی مدت میتواند باعث واکنشهای دردناک و شدید شامل عفونت پوست اطراف ناخنها، شل شدن ناخنها و درماتیت شود.
خانمهایی که از ناخنهای مصنوعی و کاشته شده استفاده میکنند برای زمان طولانی ممکن است مشاهده کنند که ناخنهای طبیعی آنها نازکتر و ماتتر شده است.
متخصصان پوست پیشنهاد میکنند ناخنهای مصنوعی هم ۳ ماه یک بار برداشته شوند و اجازه داده شود تا ناخنهای طبیعی استراحت کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *