توجه به حوزههای اقتصادی در کاهش جرایم موثر است
گروسی گفت: اگر به حوزههای اقتصادی توجه بیشتری شود، بسیاری از پروندهها و دعاوی شاکی و جرایم اقتصادی کاهش پیدا میکند.
گروسی گفت: بنده معتقدم اگر به حوزههای اقتصادی توجه بیشتری شود، بسیاری از پروندهها و دعاوی شاکی و جرایم اقتصادی کاهش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه قوه قضائیه حمایت خو را از توسعه سرمایهگذاری استان اعلام میدارد، تصریح کرد: شورای حمایت از سرمایهگذاری در استان کردستان شکل گرفته و برای رسیدگی به اختلافات سرمایهگذاران فعال است.
این مقام قضایی خاطرنشان کرد: یکی از کارهای این سازمان پیگیری موانع سرمایهگذاری در استان است و معتقد هستیم یک اراده جدی برای پیگیری رشد سرمایهگذاری در استان لازم است.
رئیس کل دادگستری استان کردستان تصریح کرد: در دادگستری ما قاضی و شعبه ویژهای برای سرمایهگذاری داریم و کسانی در این حوزه فعالیت دارند که با سرمایهگذاران و شرکتها آشنایی لازم و کافی دارند.
گروسی گفت: در این جلسه بحث مالیات مطرح است، مرجع تعیین مالیات مشخص است و حوزه مالیاتی کار و شیوه آن باید بر اساس قانون صورت گیرد و اشراف کاملی به این موضوع داشته باشند
وی افزود: در هر جایی قانون باید وجود داشته باشد و تمام کارها باید با تشریفات صورت گیرد چراکه از طریق تشریفات میتوانیم وارد ماهیت کار شویم.
گروسی گفت: متأسفانه مدیران ما اشراف کافی به مالیات ندارند هر چند نسبت به سالهای قبل بهتر شده است اما اگر درست عمل نکنیم زمان از دست میرود و با مشکلات جبرانناپذیری مواجه خواهیم شد.
رئیسکل دادگستری استان کردستان تصریح کرد: مالیاتی که گرفته میشود باید یک مالیات واقعی باشد و وقتی که مالیاتی بر مبنای پایه و اساس مشخصی اعمال نشده است باید وضعیت در امور مالیاتی پیگیری و بررسی شود.
وی بیان کرد: نوشتن مالیات بر اساس حدس و گمان فقط به تولیدکننده و واحد تولیدی فشار میآورد در نتیجه سیاست مسوولین استان باید به گونهای باشد که مالیات به سمت و سوی واقعی شکل گیرد.
گروسی گفت: کشوری در دنیا پیشرفت میکند که بتواند مالیاتش را وصول کند اما متأسفانه فرار مالیاتی در کشور ما زیاد است و همین امر به اقتصاد کشور لطمه وارد کرده و کشور را به خامفروشی نفت وادار کرده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *