صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزاری انتخاباتی سالم با مکانیزم دقیق نظارتی از مهمترین ویژگی انتخابات در ایران است

۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۲:۰۱
کد خبر: ۲۸۵۰۵۰
دسته بندی‌: سیاست
دستار ویژه رئیس مجلس در دیدار با جمعی از دانشجویان بنیاد صلح ساساکاوی ژاپن گفت: برگزاری انتخاباتی سالم با مکانیزم دقیق نظارتی از مهمترین ویژگی انتخابات در ایران است.
 به گزارش گروه سیاسی به نقل از خانه ملت؛ جمعی از دانشجوین بنیاد صلح ساساکاوی ژاپن که به دعوت دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه کشورمان در تهران به سر می برند، با امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل دیدار و گفت وگو کردند.

امیرعبداللهیان در ابتدای این دیدار با اشاره به جایگاه والای مجلس شورای اسلامی در ایران گفت: نهاد قانونگذاری در ایران با رأی مستقیم مردم شکل می گیرد و از جمله وظایف نمایندگان پارلمان در جمهوری اسلامی ایران قانونگذاری، نظارت، پیگیری و رسیدگی به مشکلات مردم می باشد.

وی با توجه به وجود جنگ و تروریسم در منطقه، خاطرنشان کرد: ناامنی در عراق، سوریه و یمن نتیجه حمایت برخی کشورهای استعماری از تروریست ها برای دست یافتن به مطامع موردنظر می باشد. امنیت مقوله بهم پیوسته ای است که تحقق آن مشارکت همه جانبه منطقه ای و جهانی را می طلبد.

امیرعبداللهیان با اشاره به روابط ایران و عربستان افزود: ما همواره تلاش کرده ایم روابط ایران و عربستان روابط سازنده ای در منطقه باشد، زیرا معتقدیم همکاری این دو کشور برای برقراری امنیت در منطقه ضروری است. اما حاکمان عربستان سعودی راه نادرست جنگ و حمایت پیدا و پنهان از تروریست ها را مقدم بر راه حل سیاسی می دانند هر چند در شعارهای سیایس خود از راه حل سیاسی در قبال بحران های منطقه ای سخن می گویند. 

در پایان دستیار ویژه رئیس مجلس با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران گفت: برگزاری انتخاباتی سالم با مکانیزم دقیق نظارتی از مهمترین ویژگی انتخابات در ایران است. رقابت های انتخاباتی برای تعیین رئیس جمهور در ایران جدی می باشد چرا که تصمیم گیرندگان اصلی آن مردم می باشند.

در ادامه این دیدار دانشجویان بنیاد ساساکاوای ژاپن ضمن تبیین دیدگاه های خود ابراز داشتند به منظور ارتقای روابط علمی و دانشگاهی تهران و توکیو، به زودی اتاق علمی مشترک ایران و ژاپن در دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه با حضور دانشجویان مهمان ژاپن شروع به کار خواهد کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *