صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اساسنامه جدید حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ابلاغ شد

۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰:۰۳
کد خبر: ۲۸۴۸۳۰
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
اساسنامه جدید حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، پس از تصویب نهایی در شورای نمایندگان رهبری در دانشگاه ها به امضای ریاست نهاد رسید و جهت اجرا به مراکز دانشگاهی سراسر کشور ابلاغ شد.
به گزارش گروه جامعه ، حجت الاسلام روح الله حریزاوی با اشاره به ابلاغ اساسنامه  جدید حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گفت: در این اساسنامه (حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، مجموعه ای تربیتی، آموزشی با رویکرد جهاد علمی فرهنگی) تعریف شده است که ماموریت آن (تعلیم و تربیت دانشگاهیان بر پایه نظام اندیشه ناب و علوم اسلامی برای اثر گذاری در عرصه های جهاد علمی فرهنگی جهت تحقق دانشگاه و تمدن اسلامی) تعیین شده است .

وی گفت: براساس اساسنامه جدید، تعمیق بنیه فکری و اعتقادی معرفت جویان، تقویت ارزش های معنوی، ارتقای تعهد انقلابی و بصیرت افزایی، نخبه پروری و سازماندهی و زمینه سازی برای تحقق عملی وحدت حوزه و دانشگاه از اهداف حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان اعلام شده است.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، هیات امنا، مدیر حوزه و مراکز حوزه در سراسر کشور را از ارکان حوزه برشمرد و گفت: هیات امنا بالاترین مرجع تصمیم گیری حوزه است که ریاست آن، برعهده رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها است.

دبیر هیات امنا حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان افزود: در فصل سیاست های حوزه نیز، توجه به تربیت جامع معرفتی، انقلابی و همه جانبه در تمامی برنامه ها، تقویت روحیه تکلیف مداری و ماموریت گرایی، اهتمام به تحقق سبک زندگی اسلامی در معرفت جویان از سیاست های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تعیین شده است.

وی ادامه داد: همچنین در این اساسنامه، حاکمیت مدیریت جهادی، پیشگام، آرمان گرا، الگو ساز، درون زا و گفتمان ساز، آموزش تربیت محور نظام مند، کارآمد، بصیرت آفرین و ولایتمدار نیز از سیاست های دیگر حوزه اعلام شده است .

اساسنامه جدید حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در ۱۰ فصل، ۱۸ ماده و چهار تبصره در محورهایی مانند تعریف حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، ماموریت، اهداف، سیاست ها، وظایف، مخاطبان و ارکان، پس از تصویب در هیات امنا و شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، با امضای نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاهها به مراکز آموزش عالی ابلاغ شد.



برچسب ها: علوم اسلامی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *