خاطرات نماینده ایران در نخستین مسابقات بینالمللی قرآن بانوان/ خانوادهای با ۴ حافظ و یک شهید+عکس
حافظ کل قرآن کریم گفت: از هفت سالگی حفظ قرآن را با سورههای کوچک شروع کردم؛ برنامهای برای حفظ کل قرآن نداشتم اما با تشویق و پیگیریهای مادرم توانستم قرآن را طی چهار سال حفظ کنم.
به نقل از ایکنا، برپایی نخستین دوره مسابقات قرآن آن هم در سطح بینالمللی برای بانوان قرآنی کشورمان، انتظاری است که سالها منتظر آن بودند که همزمان با سی و چهارمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن اوقاف، نخستین دوره این مسابقات ویژه بانوان برگزار میشود.
آغاز حفظ قرآن از هفت سالگی
وی با اشاره به احساس لذتبخش و رقابتی که میان او و برادرانش برای حفظ قرآن رخ میداد، اظهار میکند: در ابتدای راه، برنامهای برای حفظ کل قرآن نداشتیم، اما با تشویق والدین و با پیگیریهای پشت صحنه مادرم توانستیم قرآن را طی دورهای و سپس به صورت فشرده طی چهار سال حفظ کنم.
آموزش حفظ قرآن به صورت شخصی
وی با اشاره به اینکه البته محفوظاتمان را مرور نیز میکردیم، اظهار میکند: حتی پس از اتمام هر جزء، پدرم از ما سؤال میکرد و در صورتی که محفوظاتمان را بدون اشکال ارائه میکردیم، پدرم جواز ورود به حفظ قرآن جزء بعدی را به ما میدادند.
این حافظ قرآن میگوید: حتی در ابتدای حفظم نیز تلاوتهای منشاوی را گوش میدادم تا اشتباهات اعرابی در تلاوت قرآن نداشته باشم. دو سالی که مانده بود حفظم تکمیل شود و بیش از 20 جزء از قرآن را حفظ بودم روزی دو صفحه آیات را حفظ میکردم.
اتمام حفظ در سال 80
او که حفظش را در سال 80 به اتمام میرساند و پس از آن در مسابقات شرکت کرده، هرچند پیش از آن در مسابقات رشته حفظ اجزاء شرکت میکرده است، درباره حضورش در مسابقات قرآن و رتبههایی که کسب کرده است، اظهار میکند: از سال 78 با حضور در مسابقات اوقاف طی سالها یک بار در رشتههای 10 و بار دیگر در رشته 20 جزء شرکت کردم و حائز رتبه برتر شدم و از سال 81 در رشته حفظ کل مسابقات اوقاف شرکت کردم که در سالهای 81 و 82 در مرحله سراسری مسابقات اوقاف حائز رتبه نخست شدم و در سال 84 که مسابقات در دو مقطع سنی زیر 16 و بالای 16 سال نیز برگزار شد و در مقطع زیر 16 سال در رشته حفظ کل رتبه اول را کسب کردم.
پنج سال وقفه از حضور در مسابقات
محمدنژاد که همسرش حوزوی است و یکی دیگر از مشوقانش است که پس از ازدواج نیز وی را برای حضور در انواع مسابقات تشویق میکرده، در خصوص احساسش از اینکه نماینده جمهوری اسلامی ایران در نخستین مسابقات بینالمللی قرآن کشورمان در بخش بانوان است، میافزاید: فکرش را نمیکردم که انتخاب شوم چون همه رتبه اول را در مرحله سراسری مسابقات اوقاف تجربه کردهاند و رقابتها خیلی فشرده بود که فکرش را نمیکردم که بتوانم برنده شوم و انتخاب شدم.
وی میگوید: نهایت خوشحالی و خوشبختی را از این انتخاب دارم و از آنجا که برای نخستین بار بانوان در سطح بینالمللی مسابقات کشورمان حضور دارند وظیفهام سختتر و سنگینتر میشود تا بتوانم تمام تلاشم را انجام دهم تا لایق نمایندگی کشورمان را با کسب رتبه داشته باشم.
هنگامی که از محمدنژاد درباره برنامهاش برای تثبیت محفوظات و آمادگیاش برای مسابقات بینالمللی پرسیدم، اظهار میکند: طی برنامهریزی از روزهای آینده، هر روز محفوظات دو جزء از قرآن را تمرین میکنم و برای بخش صوت و لحن و قرائتم نیز با لوحهای فشرده تمرینم را ادامه خواهم داد.
برادری با دو رتبه بینالمللی و برادری شهید
از وی درباره میزان بهرهبرداریاش از آموزههای قرآنی و برکات قرآن در زندگیاش میپرسم و میگوید: اینکه خداوند توفیق حفظ قرآن را به من و از سوی دیگر وجودم در خانواده قرآنی را داده است مهمترین برکتش بر من بوده است.
محمدنژاد با ابراز گلایه از اینکه با وجود مراجعه به مؤسسات و یا سازمانهای شهرشان اما هنوز نتوانسته به امر تدریس قرآن بپردازد، ادامه میدهد: برخی از بانوان که تنها چند جز از قرآن را حفظ هستند، کلاسهای حفظ قرآن را به عنوان مربی برگزار میکنند که بعضا نیز به دلیل روشهای نادرست که به قرآندوستان یاد میدهند موجب دلزدگی آنها از کلام وحی میشوند. لذا نیازمند توجه بیشتر مسئولان به درخواستها و مطالبات قرآنیان کشور هستیم.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *