صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اجرای طرح كاداستر نیازمند همكاری همه دستگاه ها است

۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۰:۰۳
کد خبر: ۲۸۱۲۱۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی گفت: اجرای طرح كاداستر نیازمند همكاری و هم افزایی همه دستگاه های اجرایی است و اگر ایراد و دیدگاهی در اجرای بهتر این طرح وجود دارد باید ارائه شود.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از روابط عمومی دادگستری كل استان قزوین، حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیاركی در شورای حفظ حقوق بیت المال بیان داشت: ما مسئولان رسالت و وظیفه مهم خدمت به مردم را داریم و لازم است در این زمینه با جدیت هرچه تمام تر تلاش كنیم.

وی ادامه داد: اجرای طرح كاداستر نیازمند همكاری و هم افزایی همه دستگاه های اجرایی است و اگر ایراد و دیدگاهی در اجرای بهتر این طرح وجود دارد باید ارائه شود تا طرح كاداستر با كیفیت مطلوب تری اجرا شود.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین اضافه كرد: کاهش مشاجرات ملکی، تعیین تکلیف نهائی مالکیت زمین کشاورزی، ماندگاری تحدید حدود مالکیت اراضی، شفاف سازی سهام مالکیت و جلوگیری از سودجوئی ها و  تفکیک مالکیت اراضی به قطعات و فراهم سازی امکان برنامه ریزی های جداگانه و یا فروش قطعات در پلاک از مزایای اجرای طرح كاداستر است.

وی افزود: تعیین تکلیف کشاورز با نهاد های دولتی و غیر دولتی مدعی در اراضی، تسهیل در امر وراثت و تقسیم اراضی بین وارثین، ایجاد امکان استفاده از تسهیلات نیازمند اسناد مالکیت، ایجاد زمینه راحت تر برای معاملات ملکی مابین کشاورزان و حرکت به سوی تجمیع اراضی، ایجاد زمینه مدیریت بهتر آب کشاورزی، ایجاد ابزار مناسب برای هوشمند سازی کشاورزی و تسهیل در برنامه ریزی های تشکل های کشاورزی و کشت یکپارچه با حفظ حدود مالکیت اراضی از دیگر مزایای اجرای کاداستر کشاورزی است.

حجت الاسلام صادقی نیاركی توضیح داد: بخشی از پرونده های قضایی در خصوص اختلاف مالكیت و سهم آب است كه در این طرح ایجاد زمینه تقسیم بهتر آب در بین کشاورزان و تعریف حقابه عادلانه برای ایشان فراهم می شود همچنین ایجاد زمینه اصلاح هندسی، تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی و ایجاد زمینه انجام عملیات عمرانی مورد نیاز جهت بهبود وضعیت کشاورزی دیگر دستاوردهای اجرای این طرح است.

وی یادآورشد: از آنجا كه نیازمند انتقال به سیستم جدید مدیریت کشاورزی هستیم اجرای این طرح ضروری به نظر می رسد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *