صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پایداری برق شبکه خوزستان 18 روز زمان می‌برد/ وزارت نیرو قربانی مشکلات زیست محیطی

۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳:۴۸
کد خبر: ۲۸۰۷۳۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
استان خوزستان در هفته‌های گذشته شاهد قطعی متعدد برق بود که دلیل این قطعی، گرد و غبار شدید به همراه رطوبت بالا و شرایط جوی اعلام شده که در راستای بهبود اوضاع اقدامات متنوعی صورت گرفت.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، استان خوزستان در هفته‌های اخیر شاهد قطعی‌های متعدد برق در خود بوده که در هفته اخیر این قطعی‌ها شدت گرفته بود.

در ابتدا هفته هموطنان این استان شاهد قطعی برق با گستردگی 90 درصدی مشترکان در 11 شهر بودند.

این قطعی برق که قطع شدن آب را به همراه داشت در شرایط آب و هوایی گرد و غبار و مه غلیظ تحمل اوضاع را سخت‌تر می‌کرد.

با توجه به اهمیت موضوع وزیر نیرو به همراه تیم مخصوص خود برای نخستین بار به این استان سفر و پیگیر حل مشکلات از نزدیک شد.

از همان ابتدای سفر دلیل این خاموشی‌های گسترده ترکیب شدن گرد و غبار با رطوبت نزدیک به 100 درصد و تاثیر آن بر تجهیزات برق رسانی اعلام و در راستای بهبود عملکرد این تجهیزات شروع به شست و شو این تجهیزات شد.

وزیر نیرو در روز نخست، میزان خاموشی‌ها را هزار و 400 مگاوات اعلام کرد و صحبت از وصل برق تمام مشترکین تا پایان روز را کرد.

با بهبود نسبی در پایداری برق استان، مجددا در اواسط هفته خبر قطعی برق مشترکین خوزستانی به گوش رسید که محمود دشت بزرگ  مدیرعامل شرکت برق منطقه استان خوزستان در گفت‌و‌گو با ، در خصوص دلایل قطعی مجددا برق گفت: به دلیل بارش سنگین باران در سطح استان شاهد قطعی برق پراکنده و غیر همزمان به میزان 400 مگاوات بودیم.

وی که خبر از شست‌و‌شو مجدد تجهیزات با دستگاه‌های مقره شور را می‌داد، مدعی شد: مشکلی در حوزه انتقال و فوق توزیع در استان وجود ندارد و در صورت پیش آمدن خاموشی، موارد پراکنده و غیرهمزمان است.

در ادامه هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی خبر از اعزام 15 دستگاه مقره شور به استان را داد و گفت: طول شبکه توزیع استان 8 هزار و 500 کیلومتر است که شست‌وشو این میزان از تجهیزات زمان بر خواهد بود.

ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو که از نزدیک پیگیر حل مشکلات این استان بود و معتقد بود تا زمان حل مشکل خوزستان تمام نیروهای آب و برق در آماده باش وضعیت قرمز قراد دارند درخصوص راهکارهای وزارت نیرو برای بهبود شرایط گفت: وزارت نیرو برنامه ریزی و تمهیداتی مانند ساخت پست‌های برق GIS ، تامین فوری 15دستگاه ماشین‌های مخصوص شست‌وشوی مقره‌ها و تجهیزات برق از آلودگی‌ها و همچنین تعویض ۳۵ هزار مقره سرامیکی موجود با مقره‌های سیلیکونی به عنوان راهکار کوتاه مدت برای مقابله با این معضل انتخاب کرده است.

وی در ادامه تصریح کرد: در تعریف پروژه‌های جدید استان خوزستان می‌بایست ریزگردها به عنوان بخشی از اتفاقات ثابت در پروژه‌ها درنظر گرفته شود.

در اواخر هفته و با ادامه روند خاموشی استان وزیر نیرو برای دومین بار به این استان سفر کرد و شخصا پیگیر مسائل شد.

به اعتقاد وزیر نیرو دلیل این قطعی برق استان بسیار نادر و غیر قابل پیش بینی بوده است.

حمید چیت‌چیان شب گذشته با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در این استان گفت: در راستای سرعت بخشیدن به شست‌وشوی تجهیزات علاوه بر 4 دستگاه مقره شور استان، 30 دستگاه مقره شور دیگر از سایر استان‌ها به این محل ارسال شده تا 2 هزار و 100 دکل، برج انتقال و توزیع را در کمترین زمان شست‌وشو دهد.

چیت چیان که وزارت نیرو را یکی از قربانیان مشکلات ایجاد شده می‌داند، افزود: با توجه به گستردگی کار این حجم کاری نیاز به 18 روز فعالیت شبانه روزی دارد.

وی همچنین به این نکته اشاره کرد که برای سرعت بخشیدن به اقدامات از خودروهای آتش نشانی و سپاه نیز علاوه بر گروه‌های اعزامی از استان‌های دیگر کمک گرفته است.

آنچه مسلم است وزارت نیرو و مسئولین ذی‌ربط با تمام تلاش به دنبال رفع مشکل پیش آمده هستند ولی این مشکل نیاز به رفع پایه‌ای‌تر یعنی مبارزه با کانون‌های ریز گردها و گرد و غبار دارد تا در سال‌های آینده و بروز شرایط مشابه شاهد قطعی برق این استان نباشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *