اختصاص 400 میلیون دلار در برنامه ششم به شرکتهای دانش بنیان و تجهیز دانشگاه ها
کاتب گفت: 400 میلیون دلار اعتبار در برنامه ششم توسعه به تجهیز دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان اختصاص یافت.
به گزارش گروه سیاسی ، غلامرضا کاتب در دومین جلسه تخصصی ارتباط صنعت با هنرستانها اظهار داشت: اولویت اول مجلس در بخش علم و صنعت مهارت آموزی و تولید ثروت از علم است و در این عرصه برنامههای زیادی در برنامه ششم توسعه تدوین و پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه این برنامه در سطوح مختلف برای دانشآموزان و دانشجویان قابل اجرا است افزود: 200 میلیون دلار از منابع بودجه برنامه ششم توسعه به تجهیز دانشگاهها اختصاص یافته تا در راستای مهارتآموزی قدمی محکم برای دانشجویان بردارند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شرکتهای دانش بنیان را یک ظرفیت مطلوب برای تولید ثروت از علم عنوان کرد و گفت: 200 میلیارد دلار از اعتبارات دولت در برنامه ششم توسعه به شرکتهای دانش بنیان اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه نسبت تحصیلات عالیه به تحصیلات کاردانی در سایر کشور های پیشرفته 30 به 70 در صد است اذعان کرد: این تناسب در ایران 70 به 30 است و در نظام آموزشی ایران 30 درصد از جوانان دارای تحصیلات کاردانی و 70 درصد از آنان در مقطع تحصیلات عالیه مشغول به تحصیل هستند.
نماینده مردم گرمسار و آرادان توجه به اوقات فراغت دانشآموزان را یکی از امور مهم عنوان کرد و افزود: باید برای پر کردن اوقات فراغت دانشآموزان برنامهریزی دقیق انجام شود.
کاتب با بیان اینکه ایجاد انگیزه برای دانش آموزان هنرستانی بسیار ضرورری است افزود: فروش تولیدات هنری دانشآموزان هنرستانی در بازارچههای صنایع دستی در این دانشآموزان ایجاد انگیزه میکند.
وی با بیان اینکه ایران در تولید ثروت از علم رتبه 74 را در جهان به خود اختصاص داده افزود: با توجه به ظرفیتهای مطلوب علمی موجود در کشور این رتبه برای کشور مناسب نیست.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس دهم با تأکید براینکه باید حمایت از مراکز فنی و حرفه ای،کار و دانش و هنرستان ها را در دستور کار قرارداد خاطرنشان کرد: حمایت از این مراکز و هدایت افکار عمومی به ویژه والدین و دانش آموزان به سوی اینها به جذب نوجوانان در رشتههای هنری و فنی و انگیزه برای کار و تولید کمک میکند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *