صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بخش های مختلف نظام جمهوری اسلامی بايد وصف انقلابی را در عمل داشته باشند/ انتظار داريم وزير علوم انقلابی عمل كند

۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۴:۲۵
کد خبر: ۲۸۰۴۰۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام و المسلمین منتظری با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري در زمينه انقلابي گري در قوه قضاييه بيانات معظم له را به منشوري براي قوه قضاييه تعبير كرد كه دستگاه قضا بايد بر روي اين ريل حركت كند.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقي و قضايي خبرگزاري ميزان؛ حجت الاسلام و المسلمين منتظري دادستان كل كشور در نشستي با موضوع "قوه قضاييه انقلابي" كه امشب در سالن بصيرت مجتمع فرهنگي سيزده آبان برگزار شد، ضمن عرض تسليت به مناسبت فرارسيدن ايام  فاطميه و ابراز خرسندي از حضور در جمع دانشجويان دانشگاه امام حسين (ع) اظهار كرد: انتظار به حق جامعه و نسل جوان انقلابي از مجموعه حاكميت نظام اين است كه هر بخشي از بخش هاي گوناگون نظام جمهوري اسلامي وصف انقلابي گري را نه در شعار بلكه در عمل داشته باشد.

وي افرود: در يكي دوسال اخير مقام معظم رهبري به عنوان كسي كه تعيين كننده سياست هاي كلي نظام و راهبردهاي آن است به همه اقشار و كساني كه در دستگاه هاي مختلف مسوليت دارند و همچنين به جوانان تاكيد فرمودند كه انقلابي بودن را همچنان حفظ كنند واز دستگاه قضايي هم چنين انتظاري است و وظيفه دستگاه قضايي آن است كه به اين سياست كلي توجه كند.

دادستان كل كشور ادامه داد: در طول سالهايي كه در هفته قوه قضاييه به ديدار مقام معظم رهبري شرفياب مي شديم ايشان مطالبي را پيرامون دستگاه قضا مطرح مي كنند در تير ماه سال جاري و در ديدار مسئولان قضايي با معظم له ايشان نكته اي را براي اولين بار به كار بردند و صد در صد انقلابي بودن را مورد تاكيد قرار دادند.

حجت الاسلام و المسلمين منتظري مهمترين شرط قضاوت را تحقق عدالت دانست و گفت: عدالت شرط قضاوت است و اينكه قوه قضاييه در جمهوري اسلامي ايران مستقل و منصوب به رهبري است، افتخاري براي اين نظام است و بديلي ندارد.

وي حركت قوه قضاييه در مسيري كه مقام معظم رهبري تعيين كرده است را مطالبه مردم دانست و تصريح كرد: اهميت دستگاه قضا به حدي است كه اگر دستگاه قضايي سالم باشد و در همان ريلي كه مقام معظم رهبري مشخص كرده حركت كند، موجبات سالم سازي بخش هاي ديگر را نيز فراهم مي كند.

دادستان كل كشور به تبيين مسئله انقلابي گري پرداخت و افزود: در دو سه سال اول انقلاب تلاش شد ريل گذاري انقلاب صورت گيرد و پس از آن امام خميني (ره) تاكيد كردند كه بايد در مسير قانون حركت كرد. اين نظام در سه ماهگي تولدش توانست چارچوب اصلي خود را مشخص كند و مردم در فروردين سال ٥٨ به اين نظام راي دادند.

حجت الاسلام و المسلمين منتظري گفت: يكي از وظايفي كه قانون بر عهده دادستان ها قرار داده حفظ و حراست از حقوق عامه است.

دادستان كل كشور با اشاره به تلاش هاي صورت گرفته در زمينه حفظ حقوق عمومي تصريح كرد: اين موضوع يكي از مسئوليت هاي مهم دادستان ها است  و اگر دادستان بخواهد در مسير احياي حقوق عامه حركت كند، مسير دشواري را در پيش خواهد داشت.

وي عادلانه و خردمندانه و دقيق و دلسوزانه عمل كردن را از شاخصه هاي مهمي دانست كه بايد به آن توجه شود.

وي عادلانه و خردمندانه و دقيق و دلسوزانه عمل كردن را از شاخصه هاي مهمي انقلابي گري  دانست كه بايد به آن توجه شود.

دادستان كل كشور با بيان اينكه مسئله قاچاق كشور را آلوده كرده است، ادامه داد: بايد در مسير مبارزه با آن عادلانه، خردمندانه، دقيق و منصفانه عمل كرد..

وي خاطرنشان كرد: قاضي انقلابي بايد عادلانه و بر اساس يك بينش و منصفانه عمل كند.

دادستان كل كشور در ادامه به بحث حقوق هاي نجومي اشاره كرد و گفت: خود من از کسانی بودم که در یک جلسه اي به عنوان اولين نفر مطرح كردم كه بايد اين مساله روشن شود.
 
وی افزود: ما در دادستانی کل این اقدام را شروع کردیم. تعدادی را بررسی کردیم و دیدیم که بعضی از حقوق های دریافتی وحشتناک است که ما تا نهصد میلیون ریال هم بدست اوردیم.

حجت الاسلام منتظری تصریح کرد: این حقوق های نجومی انچنان گسترده نبود. این  کار سخت و زمان بر بود. موانع قانونی را بررسی کنیم و دقیق بررسی شد و ان تعداد فیش هایی که گرفتیم بعضی ها منطبق با قانون نبوده است.

وی با اشاره به تلاش هاي ناكام دشمن براي از پاي در آوردن انقلاب اسلامي تاکید كرد: وقتي جريانات و ابزارهاي مختلف را به كار بردند و موفق نشدند به اين نتيجه رسيدند كه براي از بين بردن انقلاب بايد چند راه اصلي را پيش برد.

وي ادامه داد: زدن ستون انقلاب از جمله برنامه هايي بود كه دشمن مورد توجه قرار داد.

دادستان كل كشور خاطرنشان كرد: دشمن مي داند جايگاه ولايت فقيه در نظام جمهوري اسلامي چيست و به همين منظور سرمايه گذاري مي كند كه بين مردم و ولي فقيه فاصله ايجاد كند كه هميشه ناكام مي ماند.

حجت الاسلام و المسلمين منتظري فشار اقتصادي را برنامه ديگر دشمن دانست و گفت: آقايي كه چند ميليارد به جيب ميزند و بعد فرار مي كند و يا برخي مسئولان كه دو تابعيتي اند و اغلب تابعيت كانادا و آمريكا دارند و هنوز در راس امور هستند گاهي در اين زمينه با دشمن همراهي مي كنند. چرا دولت با مسئولان دو تابعيتي برخورد نمي كند؟

وي ادامه داد: برخي فسادها كه به جان كشور افتاده است ريشه در خارج از كشور است.

دادستان كل كشور سومين ابزار دشمن براي ضربه زدن به انقلاب را فرهنگ دانست و افزود: اگر دولت در فرهنگ جامعه نفوذ كند خطر بزرگي است البته مقام معظم رهبري نسبت به اين موضوع با عنوان شبيخون فرهنگي هشدار دادند ولي مسئولان به اين موضوع توجه نمي كنند.

وي با تاكيد بر ساماندهي فضاي مجازي و با تعبير آن به جهنمي سوزان براي جوانان گفت: در هر هفته بين پانزده تا بيست هزار كانال و شبكه هاي فاسد اجتماعي را مسدود مي كنيم.

دادستان كل كشور با انتقاد از اظهارات يكي از مسئولان كه اعلام كرده بود خط قرمز نداريم، يادآور شد: مگر قران به زنان مسلمان خطاب نمي كند كه در زمان صحبت كردن صدايتان نازك نكنيد آنوقت آيا برگزاري برخي كنسرت ها درست است؟

حجت الاسلام و المسلمين منتظري با بيان اينكه كسي مخالف كنسرت مجاز نيست، گفت: وقتي تصاوير كنسرت در قم را ملاحظه كردم ، متاسف شدم.

دادستان كل كشور خاطرنشان كرد: از دشمن بر حذر باشيد و پنج شاخص انقلابي گري در بيانات مقام معظم رهبري را مورد توجه قرار دهيد.

وي با اشاره به انتشار تصاویر سران فتنه در دانشگاه ها گفت: بدتر از تصاویر سران فتنه، فرهنگی است که به ذهن جوانان ما تزریق می کنند؛ اینها که عددی نیستند، البته نمی گویم نسبت به انتشار عکس ها بی تفاوت باشید.

دادستان كل كشور در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه چرا موثرين فتنه در دانشگاه حضور دارند و سخنراني مي كنند گفت: در انتخابات به گونه اي راي دهيد كه يك وزير انقلابي در راس وزارت علوم قرار گيرد و انتظار داريم وزير علوم انقلابي عمل كند.

وي در رابطه با تبليغات در شبكه هاي اجتماعي خارجي خاطرنشان كرد: به همه دستگاه ها و واحدها نامه نوشتيم كه نبايد اطلاعات و مكاتبات اداري در تلگرام انتقال داده شود ولي متاسفانه مورد توجه قرار نمي گيرد.

دادستان كل كشور در رابطه با برخورد با زمين خواري و كوه خواري گفت: قوه قضاييه در اين زمينه عزمش را جزم كرده است ولي اين موضوع گسترده است و يا به سنوات مختلف مربوط مي شود.

وي افزود: دادستان ها با جديت با اين موضوع برخورد مي كنند.

انتهاي پيام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *