صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دفاع قاطعانه "حضرت زهرا(س)" از حریم ولایت/ از خواندن خطبه‌های دختر "پیامبر(ص)" غافل نشویم

۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۰:۰۱
کد خبر: ۲۸۰۰۰۸
کارشناس علوم قرآنی با تاکید بر اینکه حضرت زهرا(س) با حضور در اجتماع اعتراض خودشان را بیان می کردند، از اهمیت خواندن خطبه های بانوی بزرگوار اسلام سخن گفت.
سعید شمس کارشناس ارشد علوم قرآنی در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) در زمان خودشان فعالیتی را انجام دادند که می توان از آن باعنوان دفاع از ولایت نام برد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه حضرت علی (ع) همسر ایشان بودند و امام آن زمان محسوب می شدند ،‌ پس از مدتی که حضرت زهرا (س) مشاهده کردند که ولایت در معرض خطر قرار گرفته و عده ای قصد غصب کردن خلافت امیرالمومنین (ع) را دارند ،‌تصمیم گرفتند از ولایت دفاع کنند.

شمس همچنین تصریح کرد: در این روند حضرت زهرا(س) به عنوان دختر پیامبر اکرم (ص) صدای خودشان را به گوش مردم رساندند تا همگان بدانند که ایشان به عنوان بانوی اسلام معترض هستند و از حریم ولایت و امامت دفاع می کنند.

وی در ادامه صحبتهای خود اظهار کرد: حضرت زهرا (س) همچنین در مسیر دفاع از ولایت و امامت به شهادت رسیدند که این یک امر ستودنی است.

این کارشناس ارشد علوم قرآنی توضیح داد: با توجه به شخصیت حضرت فاطمه (س) جای دارد که بانوان ما ایشان را به عنوان یک الگو برای خود قرار دهند چرا که دختر پیامبر اکرم (ص) یک الگوی رفتاری بسیار کامل و جامع برای همه افراد به ویژه بانوان محسوب می شوند.

وی همچنین یادآور شد: همچنین زندگی اجتماعی حضرت زهرا(س) و حضورشان در اجتماع ،‌ همه و همه می تواند برای بانوان الگو باشد به ویژه که از ایشان روایت های بسیاری شنیده شده و مصحف حضرت فاطمه (س) معروف است.

شمس اظهار کرد: حضرت زهرا (س) به افراد توصیه هایی را می کردند و حضورشان در اجتماع بیشتر در شرایطی بوده که به دفاع از حریم ولایت و امامت می پرداختند به گونه ای که پس از وفات حضرت پیامبر اکرم(ص) هر روز با هدف اینکه اعتراض خودشان را به گوش همه برسانند بر سر مزار پدرشان گریه می کردند.

وی تصریح کرد: البته بعدها افرادی شکایت کردند و گفتند به فاطمه بگویید یا روزها گریه کند یا شب ها چون ما آرامش و قرار نداریم. این اقدام می تواند یک نوع اقدام در اجتماع محسوب شود با توجه به اینکه تاکید بسیاری شده مبنی بر اینکه مرد نامحرم صدای زن نامحرم را نشنود.

این کارشناس ارشد علوم قرآنی ادامه داد: در واقع حضرت زهرا (س) با این رفتارشان تلاش می کردند تا به نوعی حضور خودشان را در جامعه نشان دهند و اینگونه اعتراضشان را بیان کنند.

وی خاطر نشان کرد: حضرت زهرا(س) همچنین سخنرانی هایی هم داشته اند و خطبه هایی را بیان کرده اند که بیشتر آن ها در مسجد به گوش مخاطبان رسیده است و با در نظر داشتن اهمیت خطبه های ایشان باید از خواندن آن ها غافل نشویم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *