صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ثبت بیش از 15 هزار موسسه خیریه در کشور/ خیریه ها رکن چهارم اقتصاد هستند

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۸:۱۳
کد خبر: ۲۷۹۹۶۲
تاکنون بیش از 15 هزار موسسه خیریه در کشور به ثبت رسیده اند.

به گزارش گروه جامعه ، حجت الاسلام علی ملانوری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای برگزاری نخستین همایش خیر ماندگار گفت: یکی از چالش های اصلی که در رابطه با مسائل خیر مطرح است، این است که جامعه به دو قطب تقسیم شده است. نخست جمعیت اندکی که خیر هستند و جمعیت دوم که افراد نیازمند را تشکیل می دهند.

وی افزود: فارغ از هر گونه قشر بندی، امر خیر، امر خطیری است که باید به دور از قشر بندی ها به آن نگاه شود.

دبیر اجرایی همایش خیر ماندگار با اشاره به برگزاری این همایش طی دو روز تصریح کرد: قرار است همایش خیر ماندگار طی روزهای یکم و دوم اسفندماه برگزار شود و در این همایش دانشگاه های علوم پزشکی تهران، امام صادق و دانشگاه فرهنگیان، وزارت رفاه، وزارت بهداشت، وزارت فرهنگ و برخی نهادهای دیگر مشارکت دارند.

حجت الاسلام ملا نوری ادامه داد: پیام اصلی این همایش، هم افزایی برای مطالعه علمی در حوزه امر خیر است.

وی در خصوص نحوه صدور مجوز مراکز خیریه در کشور اظهارکرد: در حال حاضر شاهد هستیم که نهادهایی از قبیل وزارت کشور، سازمان بهزیستی، شهرداری ها، استانداری ها، فرمانداری ها، نیروی انتظامی و ... در شهرها و استان های مختلف اقدام به صدور مجوز برای مراکز خیریه و سازمان های مردم نهاد می کنند و در نحوه صدور مجوز این موسسات پراکندگی زیادی دیده می شود.

در ادامه این نشست نعمت الله موسی پور، دبیر علمی همایش خیر ماندگار نیز گفت: برای حفظ وحدت و انسجام جامعه نیازمند نیکوکاری هستیم.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه دانش امر خیر با کاستی مواجه هستیم خاطرنشان کرد: سابقه امر خیر در ایران نشان می دهد که در حوزه دانش مرتبط با امر خیر با کاستی هایی مواجه هستیم و باید شرایطی فراهم شود که در این رابطه مطالعاتی صورت گیرد.

دبیر علمی همایش خیر ماندگار از فعالیت بیش از 15 هزار موسسه خیریه در کشور خبرداد و اظهارکرد: اکنون بیش از 15 هزار موسسه خیریه در کشور به ثبت رسیده اند و افرادی که در این موسسات فعالیت می کنند نیاز به آموزش دارند.

موسی پور خیریه ها را رکن چهارم اقتصاد کشور دانست و گفت: بدون شک با توجه به نحوه فعالیت خیریه ها، این موسسات را می توان رکن چهارم اقتصاد کشور نامید.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری نخستین همایش خیر ماندگار بیان کرد: پس از فراخوان صورت گرفته، 180 چکیده مقاله به دبیر خانه همایش ارسال شد که از این تعداد 165 چکیده مورد پذیرش قرار گرفتند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *