حریم ابزاری ماندگار برای مقابله با ایران است/نباید با ایران مدارا کرد/تحریم ماهان موشکافانهتر اجرا شود
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از فارس،کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه نشستی با موضوع بررسی سیاستهای آتی آمریکا در قبال ایران برگزار کرد.
«اسکات مدل»، مدیر عامل گروه «راپیدان»، «کاترین باوئر»، از اعضای ارشد اندیشکده واشنگتن برای سیاستهای خاور نزدیک «دیوید آلبرایت»، موسسه علوم و امنیت بینالملل در این نشست حضور داشتند.
«کاترین باوئر» در آغاز این نشست گفت که تحریمها ابزارهایی «بادوام و قدرتمند برای مقابله با ایران در زمینههای حقوق بشر تروریسم و موشکی هستند.»
وی در بخش دیگری از اظهاراتش خاطرنشان کرد که تحریمها هنگامی از بیشترین اثربخشی برخوردار هستند که از طرف ائتلاف بینالمللی به کار گرفته شوند.
«باوئر» اضافه کرد تشدید تحریمها در صورتی که در کنار تدابیر دیگری دیپلماسی، نظامی و تمهیدات اطلاعاتی به کار گرفته شوند به بهترین نحو کارساز خواهند بود.
این کارشناس مسائل بینالمللی با استناد به اظهارات ژنرال جوزف ووتل، فرماند ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا مدعی شد که ایران پس از اجرای برجام، در منطقه جسورتر شده است.
«باوئر» پیشنهاد کرد که آمریکا بایستی در زمینههایی که هنوز امکان تحریم ایران وجود دارد تمرکزش را معطوف اشخاص و شرکتهای ایرانی بکند.
وی همچنین با یادآوری اینکه برجام منعی برای وضع تحریمهای غیرهستهای علیه ایران در نظر نگرفته است تصریح کرد: «پیام آمریکا بایستی این باشد که با ایران در زمینه تحریمهای غیرهستهای مدارا نخواهد شد.»
عضو ارشد «اندیشکده واشنگتن برای سیاستهای خاور نزدیک» خاطرنشان کرد که اعتبار تحریمها به این بستگی دارد که از آنها به عنوان ابزاری برای مقابله با « رفتارهای بد» استفاده شود و نه به عنوان ابزارهایی جامع برای راهاندازی جنگ اقتصادی.
باوئر در بخش دیگری از اظهاراتش از مقامهای آمریکایی خواست که اجرای تحریمها را به عنوان تاکتیکی برای سختتر کردن توافق هستهای معرفی نکنند.
او گفت آمریکا میتواند این نکته را روشن کند که رفتارهای ایران باعث ایجاد فضای ابهام برای تجارت در این کشور شده است و نه تحریمهای آمریکا.
اظهارات این کارشناس آمریکایی در حالی مطرح شد که مقامهای آمریکایی بارها تصریح کردهاند «برجام» توافقی در زمینه مسائل هستهای است و اختلافات ایران با قدرتهای غربی در سایر حیطهها را پوشش نمیدهد.
علیرغم این مقامهای کشورهای غربی بارها اجرای موفقیتآمیز این توافق هستهای را به سایر زمینههای اختلاف گره زدهاند. کشورهای 1+5 در توافق هستهای متعهد شدهاند از به کارگیری سیاستهایی که در عادیسازی روابط تجاری با ایران اخلال ایجاد کند خودداری کنند.
باوئر گفت: «هر چه ایران از هنجارهای جهانی بیشتر تبعیت کند پیوستنش به نهادهای مالی بینالمللی آسانتر خواهد شد.»
او همچنین خواستار آن شد که واشنگتن ایران را برای پیروی از قوانین «گروه ویژه اقدام مالی» (فتف) تحت فشار قرار دهد.
باوئر گفت که لازم است تحریمها علیه سپاه قدس و شرکت هواپیمایی ماهان به نحوی موشکافانهتر اجرا شود. وی تاکید کرد که لازم است که گروه حزبالله نیز هدف تحریمهای جدیتری قرار بگیرد.
اد رویس رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان هم گفت که تحریمهای دولت ترامپ علیه ایران به دلیل آزمایش موشکی یک «آغاز خوب« است.
انتهای پیام/ *
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *