صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توجه به عدالت اجتماعی نباید مورد غفلت واقع شود

۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۷:۱۹
کد خبر: ۲۷۹۳۰۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
محبی گفت: عدالت قضایی مهم است ولی نباید از عدالت اجتماعی که موضوع مهمی در زندگی انسان است، غافل شویم.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، ابوالفضل محبی دادستان شهرستان بوئین زهرا بیان کرد: اصلی‌ترین ماموریت ما در جایگاه قانونی خویش، ایجاد قسط و عدل است و در این میان گسترش عدالت در اصول مختلف قانون اساسی علی الخصوص اصل 156 قانون اساسی مورد تاکید است.

وی ادامه داد: در این بین بند اول و چهارم اصل 156 که ماهیت قضایی دارد یک کفه ترازو و بند دوم و پنجم این اصل که ماهیت غیر قضایی دارند کفه دیگر ترازو را تشکیل می‌دهند، از این رو لازم است هم ماهیت قضایی عدالت و هم ماهیت غیر قضایی آن مورد توجه قرار گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بوئین زهرا خاطرنشان کرد: عدالت تنها به مفهوم عدالت قضایی نیست بلکه عدالت سیاسی، عدالت اقتصادی، عدالت فرهنگی، عدالت اجتماعی و حتی عدالت ساختاری از دیگر شاخصه های عدالت است که باید به مانند عدالت قضایی مورد تاکید قرار گیرد.

وی تصریح کرد: برای این منظور پیشگیری از جرم اجتماعی باید محور باشد، البته وجود آسیب ها در جامعه میدان کار و مسئولیت معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم را بیشتر می‌کند.

محبی عنوان کرد: مقام معظم رهبری به مقوله پیشگیری و همینطور سلامت اجتماعی تأکید داشتند که  لازم است این دغدغه رهبری در دستگاه های مختلف مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی توضیح داد: اگرچه ایجاد امنیت، بسط عدالت و گسترش رفاه اجتماعی از جمله اهداف تشکیل دولتهاست ولی نباید فراموش کرد که میان رفاه اجتماعی با ایجاد امنیت و بسط عدالت ارتباط مستقیمی وجود دارد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بوئین زهرا اظهار کرد: عدالت اجتماعی باید در ویژگی ها و شاخصه های خود مورد توجه قرار گیرد و در این میان بکارگیری دانش مدیریت در جهت بهره وری سازمانی دستگاه های اجرایی می تواند رضایت عمومی را ایجاد نماید.

وی توضیح داد: احساس امنیت مقوله ای است که برخی موارد با ضریب امنیت شناخته می شود چراکه گاهی اوقات در عین حالی که امنیت اجتماعی وجود دارد به دلیل تبلیغات منفی مغرضان و یا خرده فرهنگ های ناکارآمد عدم احساس امنیت موجب تشویش افکار عمومی می شود.

محبی عنوان کرد: تأمین امنیت اجتماعی به ارتقای سطح امنیت و افزایش احساس امنیت در جامعه کمک می کند از این رو باید در حوزه تأمین امنیت اجتماعی دستگاه های متولی تلاش کنند و برای ارتقای عدالت اجتماعی بکوشند.

وی تأکید کرد: البته کارکنان دستگاه های مختلف در نظام اعم از مدیر یا کارشناس و یا هر هر فرد دیگر باید خود را برای خدمت به مردم بدهکار بدانند تا بتوانند روحیه خدمت را در میان مردم شاهد باشیم.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بوئین زهرا یادآورشد: وجود نظارت دستگاه های متولی در این امر به ارتقای عدالت اجتماعی و سلامت نظام اداری کمک می کند که این مهم همواره مورد تأکید مسئولان قضایی بوده است.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *