صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

به استقبال کدام استرس برویم؟

۰۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۲:۴۰:۰۱
کد خبر: ۲۷۹۱۹۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
شاید شما هم در برخی از اوقات زندگی خود با استرس هایی مواجه شده باشید که کل زندگی تان را تحت شعاع قرار داده باشد؛ مثلا نگرانی برای نتیجه یک امتحان که خواب را از شما بگیرد.
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، شاید شما هم در برخی از اوقات زندگی خود با استرس هایی مواجه شده باشید که کل زندگی تان را تحت شعاع قرار داده  باشد مثلا نگرانی برای نتیجه یک امتحان که خواب را از شما بگیرد و یا استرس طرد شدن از کاری که به آن وابستگی دارید.
 
 
 
فرشاد شیبانی متخصص روانشناسی بالینی درباره معنای استرس و راهکارهای مدیریت آن ، اظهار کرد: استرس یعنی فشار روانشناختی که می تواند مثبت یا منفی باشد. رویدادهای مثبت مثل ارتقای شغلی، مسافرت یا ازدواج که در دسته استرس های مفید هستند و اتفاقات ناگوار زندگی مانند مریضی ، تصادف، مشکلات اقتصادی جزء طبقه منفی استرس قرار می گیرند.
 
این متخصص روانشناسی بالینی با تاکید بر اینکه استرس ها جزئی از زندگی ما هستند و نمی توانیم آنها را حذف کنیم، ادامه داد: باید استرس ها را مدیریت کنیم. برای مدیریت استرس منفی، در گام اول باید خودمان آن را مدیریت کنیم و از راهکارهایی که به ما آرامش میدهند استفاده کنیم. یکی از قدیمی ترین راه کارها دعا، نیایش، توسل وتوکل است.کسانی که اعتقاد به یک نیروی برتر، به خداوند متعال دارند با این اعتقاد،بهتر می توانند آرامش خود را حفظ کنند.راهکار بعدی درد و دل کردن است. اگر دوست قابل اعتماد داریم؛ حتی به اشتراک گذاشتن احساسات، باعث می شود آرامش بیشتری داشته باشیم.
 
وی یکی از قدیمی ترین راهکارهای مدیریت استرس را ورزش کردن دانست و تصریح کرد: مثلا من که قرار است بدهی مالی را طی هفته آینده تسویه کنم، چطور می توانم آرامش بگیرم. ورزش به ما این امکان را خواهد داد تا با آرامش و با تمرکز بیشتر روی مسئله فکر کنیم. یکی از راهکارها، آرام سازی است. می توان با آرامسازی، عضلاتی که در اثر استرس دچار گرفتگی شده اند را رها کرده و به آنها انبساط بدهیم تا تنش به مرور زمان کمتر شود. حتی با گوش دادن به یک موسیقی بی کلام، می توانیم تمرین آرام سازی را انجام دهیم. تمام این ها به ما کمک می کند آرامش خود را حفظ کنیم اما به ما کمک نمی کنند عامل استرس زا حذف شود.
 
شیبانی گام بعد از آرامسازی شخص را یافتن راهکارهایی برای حل مسئله تنش زا عنوان کرد و بیان داشت: مشورت کردن با یک متخصص در خصوص فردی که مثلا دچار بیماری خاصی شده، معمولا راهگشا است چرا که فرد را در رابطه با آن موضوع، اطلاعات و آگاهی اش را افزایش می دهد  یا درباره استرس ارتقای شغلی  میتوان با اطلاعات گیری از افراد آگاه در این زمینه، از مواخذه های بعدی در کار، جلوگیری و پیشگیری کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *