کسب 111 درصد درآمد مازاد بر بودجه مصوب در سال 94
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، با اشاره به قطع درختان توتستان منطقه 22، از شهرداری تهران خواست تا با مردم لجبازی نکند و گفت: شهرداری در سال 94 و در مجموع 111 درصد مازاد بر درآمد مصوب کسب منابع کرده است.
وی با بیان اینکه امیدواریم این منابع در سال جاری تخصیص یابد، اظهار کرد: اشکالات و ایرادات گزارش های حسابرس از بودجه شهرداری در سال های گذشته را به سازمان بازرسی کل کشور ارسال کرده بودم که توسط این سازمان مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه آن اخیرا در قالب مکاتبه با شورا ارجاع شده، اما متاسفانه این مکاتبه در اختیار کمیسیون ها و اعضای شورای شهر قرار نگرفته است از این رو از ریاست شورا می خواهیم که نتیجه این بررسی ها در اختیار اعضا قرار گیرد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، از قلع و قمع توتستان محله شریف واقع در منطقه 22 شهرداری تهران خبر داد و گفت: حدود 4 ماه پیش به این موضوع اشاره شد که خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته قطع درختان این توتستان متوقف شد، اما روز گذشته مجددا حذف درختان آغاز شده تا ساخت پروژه 252 واحدی در 21 طبقه توسط تعاونی مسکن کارکنان معاونت معماری و شهرسازی آغاز شود.
حافظی با بیان اینکه آقایان شهرداری با مردم لجبازی نکنید، تاکید کرد: مردم از شما می خواهند که حذف درختان این توتستان را متوقف کنید اما شما اصرار به این کار دارید. این لجبازی در ساخت دارالقران شهرک اکباتان نیز دیده شد مردم از شما خواستند تا این دارالقران در مکان دیگری ساخته شود اما شما برای ساخت آن در فضای سبز اصرار کردید.
وی گفت: اگر برای مردم کار می کنید نباید با آنها لجبازی کنید زیرا مشکلی از مردم حل نمی شود بلکه باید با تدبیر و درایت مسایل شهری را پیش برد. قلع و قمع توتستان محله شریف باید متوقف شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران درباره بررسی تفریغ بودجه سال 94 نیز اظهار کرد: در این گزارش، حسابرسی شرکت ها و موسسات وابسته به شهرداری وجود ندارد و این یکی از چالش های اصلی این گزارش محسوب می شود.
وی با بیان اینکه باید مرور این گزارش با دقت و در زمان مناسب صورت گیرد، از ریاست شورا خواست تا بررسی آن را یک ماه به تعویق بیندازد تا کمیسیون ها این گزارش را بررسی کنند و از مسئولان شهرداری بخواهند درباره ایرادات این گزارش، توضیحات لازم را ارائه دهند.
حافظی با بیان اینکه بررسی صورتهای مالی تلفیق، چهار سال تاخیر دارد، تاکید کرد: چه اصراری وجود دارد که گزارش تفریغ سال 94 را هر چه سریعتر بررسی کنیم نباید در بررسی گزارش تفریغ، سرهم بندی شود.
وی با اشاره به بند اول این گزارش، گفت: در این بند، بررسی حسابرس بر اساس لایحه ابرازی شهرداری بوده و راستی آزمایی صورت نگرفته در حقیقت عملکرد بر اساس آنچه شهرداری اعلام کرده بررسی شده است این در حالیست که انتظار می رفت در برخی موارد این گزارش به صورت موردی با اسناد هزینه تطبیق داشته شود.
حافظی درباره بند دوم گزارش حسابرس نیز اظهار کرد: در این بند حسابرس پیشنهاد کرده بررسی عملکرد برای سال آتی بر اساس عملکرد مقداری و ریالی باشد، سوال اینجاست چرا برای سال 94 بررسی ها بر مبنای عملکرد مقداری انجام نشده و صرفا ریالی بوده است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرداری در مجموع 111 درصد مازاد بر بودجه مصوب، درآمد کسب کرده، تاکید کرد: این مازاد در بخش غیرنقدی 118 درصد و در بخش نقدی 107 درصد است یعنی شهرداری مازاد بر بودجه، درآمد از فروش تراکم و تغییر کاربری از سطح شهر داشته است و اگر شورا سیاست گذاری محدودکننده نداشته باشد، بودجه دیگر معنایی نخواهد داشت. البته باید میزان درآمدها در قالب جداول به صورت تفکیک به اعضای شورای شهر ارائه شود.
حافظی با اشاره به پیوست جدول یک گزارش تفریغ بودجه سال 94، درباره وام های دریافتی شهرداری، گفت: براساس مصوبه شورا، شهرداری مجوز اخذ 600 میلیارد تومان وام را داشته اما آقایان در شهرداری 2 هزار و 11 میلیارد تومان وام گرفته اند. وقتی می گوییم تبصره ها را محدود و معطوف به ردیف های بودجه پیش بینی کنید، برای همین است که این انحراف ها صورت نگیرد، این قبیل اقدام سقف بودجه را می شکند.
وی با اشاره به بند 7 و 8 گزارش تفریغ نیز گفت: سود سهام سازمانها و شرکت ها در سال 93، 65 میلیارد تومان است که در بودجه سال بعد نیامده همچنین مازاد درآمد برهزینه سال قبل در منابع بودجه سال 94 نیز نیامده است که بر اساس اعلام حسابرس 3 هزار میلیارد تومان است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران درباره بند 1-14 نیز تصریح کرد: 31 پروژه با بودجه 90 میلیارد تومان اعتبار ابلاغی نقدی و 60 میلیارد تومان اعتبار غیرنقدی در برخی از بخش ها فاقد عملکرد است از جمله اینکه کمک سرمایه ای به شرکت مترو از محل دو درصد صدور پروانه ساختمانی به میزان 55 میلیارد تومان است که پرداخت نشده همچنین احداث سرویس های بهداشتی در سطح معابر 300 میلیون تومان بوده که این بودجه نیز پرداخت نشده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *