تسهیلات ویژه دانشگاه انگلیسی برای "شکلات شناسی"!
دانشگاه وست انگلیس به گروهی از دانشجویان مقطع دکترا که درباره عوامل ژنتیکی علاقه به طعمهای مختلف شکلات تحقیق میکنند، سالانه 15 هزار پوند کمکهزینه پژوهشی اعطا میکند.
دانشجویان پذیرفته شده بر روی فرآیندهای مختلف تخمیر دانههای شکلات برای دستیابی به طعمهای مختلف تحقیق و بررسی میکنند.
این برنامه پس از درخواستهای مکرر صنایع شکلاتسازی از این دانشگاه برای شناخت اصولی ویژگیهای طعمهای مختلف کاکائو، ایجاد شده است.
از جمله شرکتهای مطرح در این زمینه که این درخواست را داشتهاند میتوان به کمپانیهای میلکا، کدبری، پرینس و اورئو اشاره کرد. این کمپانیها بخشی از هلدینگ موندلیز هستند که یکی از بزرگترین کمپانیهای تولید تنقلات در سطح جهان است. شرکتها آمادگی خود را برای فرستادن افرادی برای تست شکلاتهای مختلف اعلام کردهاند.
برخی از این شرکتها در صفحات شبکههای اجتماعی خود اقدام به انتشار فراخوان برای افرادی کردهاند که بتوانند با چشیدن طعمهای مختلف به خوبی ویژگیهای آنها را بیان کنند.
بهترین فرد از بین این افراد برای تولید محصولات جدید موندلیز و شرکتهای تابع آن انتخاب میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *