صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پرداخت خسارات کسبه پلاسکو تا پایان بهمن ماه/ بخشودگی برای دیرکرد بیمه موتورسیکلت

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹:۰۳
کد خبر: ۲۷۸۸۹۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به مصوبه مجمع عمومی صندوق تامین خسارتهای بدنی گفت: اگر تا اول اسفند صاحبان موتورسیکلت‌ها نسبت به ثبت‌نام بیمه شخص ثالث اقدام کنند جریمه این بیمه بخشیده خواهد شد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، ناصر همتی در حاشیه هشتمین کنفرانس توسعه نظام تامین مالی و سرمایه‌گذاری در ایران با بیان اینکه یکی از مهمترین مشکلات بازار مالی و دلیل اصلی نیامدن منابع بلند مدت این است که بیمه‌های زندگی تنها نقش 25 صدم درصدی در این حوزه را دارند گفت: سهم ارزش افزوده بیمه در بازار کمتر از 6 درصد است در حالیکه ارزش افزوده بانکها بالاتر از 90 درصد می‌باشد.

وی تاکید کرد: به دنبال آن هستیم که سهم بیمه زندگی حداقل 50 درصد افزایش یابد. 

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: سهم بیمه‌های زندگی از کل بیمه‌ها تنها 3 درصد است و به دنبال آن هستیم که به چندین بیمه تخصصی عمر مجوز فعالیت بدهیم.

همتی با اشاره به بخشش جریمه بیمه‌ای موتورسیکلتها گفت: بر اساس مصوبه مجمع عمومی صندوق تامین خسارتهای بدنی، در خصوص تاخیر جریمه بیمه کل موتورسیکلتها باید گفت اگر تا اول اسفند صاحبان این موتورسیکلتها نسبت به ثبت‌نام بیمه شخص ثالث اقدام کنند جریمه این بیمه بخشیده خواهد شد. 

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین آمارها در حادثه ساختمان پلاسکو بالای 340 نفر بیمه بوده‌اند گفت: متاسفانه بخش قابل توجهی از این بیمه‌ها مربوط به بیمه رهنی بوده است که رقم آن حداکثر 50 میلیون تومان می‌باشد. بر اساس مصوبه دولت بیمه‌ها مکلف شده‌اند تا آخر بهمن‌ماه خسارتهای ایجاد شده را بر اساس بیمه‌نامه‌ها پرداخت نمایند.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به صحبتهای رئیس بیمه ایران برای حضور صنعت بیمه در بخش بانکداری گفت: بر اساس قانون بیمه‌ها می‌توانند 40 درصد سرمایه خود را در سیستم بانکی و باقی آن را در مواردی مثل خرید سهام و ملک سرمایه‌گذاری کنند بنابراین بیمه ایران هم تا حدی می‌تواند در سرمایه‌گذاری در صنعت بانکی وارد شود اما نمی‌تواند خود راسا بانکدار شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *