صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ارزش افزوده پنج برابری با حکاکی روی چرم/ صادرات چمدانی صنایع دستی

۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۷:۳۸
کد خبر: ۲۷۸۸۵۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
حکاکی روی چرم از جمله صنایع دستی است که با به‌روز کردن آن توسط یک کارآفرین ارزش افزوده چهار تا پنج برابری را نصیب تولیدکننده می‌کند.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، برگزاری نمایشگاه‌ برای ارائه صنایع دستی شهرهای مختلف گامی مثبت است تا برای عده زیادی از افراد اشتغالزایی کند و در کنار آن درآمد بالایی نصیب تولیدکنندگان این صنایع کند.

در این میان نهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته با ارائه صنایع دستی شهرهای مختلف و به نمایش گذاشتن آنها باعث رونق کسب و کار عده زیادی از افراد در این نمایشگاه شد که برخی از صنایع درآمد زیادی برای متولیان آن داشته است.

در یکی از غرفه‌ها خانمی 40 ساله که با به‌روز کردن صنعت حکاکی روی چرم نقش و نگار زیبایی به کیف‌های دستی و دوشی داده بود در خصوص کار و حرفه خود به خبرنگار میزان، گفت: حکاکی روی چرم از زمان هخامنشیان در ایران انجام شده و با به روز‌کردن این‌کار توانسته‌ کیف‌های زیبایی برای ارائه در بازار داخلی و خارجی تولید کرد.


وی با بیان اینکه حکاکی بروی چرم کاری پرزحمت و زمان‌بر است گفت: انجام حکاکی به صورت مدرن و به‌روز بسیار پرزحمت بوده و با بُعد دادن به چرم گاو موفق به ایجاد نقش و نگاره‌های برجسته و زیبا روی آن شدیم که مورد توجه افراد زیادی در داخل و خارج کشور شده است.


این کارآفرین که درحال حاضر 4 نفر را در کنار خود مشغول به کار کرده است با اشاره به اینکه با گسترش صنعت حکاکی روی چرم برای عده زیادی شغل ایجاد می‌‌کند، گفت: با توجه به این حرفه و کمک‌های مالی از سوی دولت و همچنین شرکت در نمایشگاه‌های خارجی برای شناساندن این صنعت به کشورهای مختلف جهان، ارز قابل توجهی در پی صادرات آن نصیب کشور می‌شود.


وی افرود: درحال حاضر صادرات صنایع تولیدی به صورت چمدانی انجام می‌شود و خارج از کشور برای کیف‌های چرم حکاکی شده هزینه بالایی صرف می‌کنند.


این خانم 40 ساله با بیان اینکه حمایتی از تولیدکنندگان صنایع دستی در راستای صادرات صورت نمی‌گیرد، گفت: با برگزاری نمایشگاه‌های مختلف در شهرهای معروف جهان می‌توان صنایع دستی نفیس کشور را به نمایش گذاشت و در پی آن با بستن قراردادهای پرسود، ارز قابل توجهی وارد کشور کرد.


وی با بیان اینکه با تولید یک کیف چرم حکاکی شده ارزش افزوده بین چهار تا پنج برابر ایجاد می‌شود، خاطرنشان کرد: یک کیف چرم معمولی قیمتی در حدود 100 هزار تومان دارد که با حکاکی روی آن قیمتی بین چهار تا پنج برابر افزوده می‌شود که در بازارهای خارجی با افزایش 30 درصدی قیمت به فروش می‌رسد.


این کارآفرین در انتها با درخواست حمایت از مسئولین در راستای کمک به تولیدکنندگان صنایع دستی بیان کرد: حمایت از تولیدکنندگان صنایع دستی نفیس در کنار اشتغالزایی عده زیادی از مردم، برای کشور ارزآوری قابل توجهی دارد که این کار در پی شناسایی بازارهای خارجی و بازاریابی امکان‌پذیر است.


گفتنی است قیمت کیف‌های ارائه شده در این نمایشگاه از کیف‌های پول 80 هزار تومان تا کیف‌های دوشی 600 هزار تومان به فروش می‌رسد و این تغییر قیمت باتوجه به سایز کیف و میزان نقش و نگار بروی کار تعیین شده بود.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *