صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

2 تهدید مهم در زمان رانندگی در برف و یخ زدگی

۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰:۰۲
کد خبر: ۲۷۸۵۰۲
برای رانندگی در زمان برف و بخ زدگی باید نکاتی رعایت شود و در صورت رعایت نشدن این نکات بدون شک خسارت هایی به بار می آید.
به گزارش گروه جامعه ،سرهنگ ابراهیم وهاب زاده جانشین رئیس پلیس راه راهور ناجا گفت:پلیس برابر وظیفه ای كه برای حفظ سلامت شهروندان دارد، ناچار است در محورهای برف گیر و یخ زده از تردد رانندگانی كه زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی همراه ندارند،جلوگیری كند. برای همین بهتر است رانندگانی كه ناچار به سفرند خودشان را برای این شرایط تمام و كمال آماده كنند.

وی افزود:در روزهای بارش و لغزندگی و یخبندان سطح راه ها، سفر نیاز به مدیریت دارد. باید سفرمان را قبل از تاریكی هوا به پایان ببریم و تجهیزات زمستانی هم كه جزو جدتیی ناپذیر سفر در این مواقع است. همچنین همراه داشتن زنجیر چرخ،پوشاك گرم و آذوقه و مهم تر از همراه داشتن، یادگیری نحوه استفاده از زنجیر چرخ، از ملزومات سفر در شرایط برفی و یخ زدگی است. حتما قبل از سفر تمرین كنید و سعی كنید مهارت استفاده از زنجیر چرخ را یاد بگیرید. 

به گفته جانشین رئیس پلیس راه راهور ناجا، غیر از رعایت این ٢ نكته مهم،  بازدید خودرو قبل از سفر به جلوگیری از بسیاری حوادث كمك می كند. سیستم های گرمایشی و روشنایی، برف پاك كن و مخزن شیشه شور را حتما چك و از سلامت فنی آنها اطمینان حاصل كنید. در طول سفرتان، از پر بودن مخزن سوخت مطمئن باشید و هیچوقت نگذارید میزان سوخت باك خودرو از نصف كمتر شود و مرتب باكتان را شارژ كنید.

سرهنگ ابراهیم وهاب زاده ضمن اعلام این نكات، دو نكته كلیدی را درباره رانندگی تدافعی در شرایط برفی عنوان كرده است.توصیه پلیس استفاده از تجربه رانندگی تدافعی در زمان بارندگی است. در زمان بارندگی، ٢ تهدید رانندگی وجود دارد:

١- سرعت مجاز. در شرایط برف و یخبندان، رانندگی با سرعت مجاز، مناسب نیست؛ بلكه باید با سرعتی رانندگی كنیم كه آماده مقابله و واكنش نسبت به خطرهای احتمالی را داشته باشیم. این میزان ممكن است نصف سرعت مجاز یا یك چهارم آن باشد یا حتی در شرایط بحرانی به توقف كامل بینجامد. در واقع همان سرعتی است كه در قوانین از آن با نام سرعت مطمئنه یاد می كنند. این نكته خیلی مهم است و سلامت سفر را تضمین می كند. در شرایط جوی نامساعد به هیچ عنوان با سرعت مجاز رانندگی نكنید، بلكه با سرعت مطمئنه برانید.

٢-فاصله طولی. فاصله طولی مناسب با وسیله جلویی در شرایط جوی مساعد( راه خشك و هوای صاف) فاصله ٢ ثانیه ای است. این فاصله در شرایط بارندگی و لغزندگی، متناسب با نوع لغزندگی باید به میزان ٢ یا ٣ برابر افزایش پیدا كند.



برچسب ها: بارش برف

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *