صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بهترین راه برون‌رفت از محرومیت استفاده از تنوع قومی است

۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱:۲۵
کد خبر: ۲۷۸۳۰۱
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور،گفت:استفاده از تنوع قومی، صنایع‌دستی، گردشگری بومی و طبیعی به‌عنوان ثروت و سرمایه ملی بهترین راه برای محرومیت‌زدایی است.
به گزارش گروه جامعه ،بهمن نامورمطلق معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در جلسه شورای اداری شهرستان راز و جرگلان، ضمن تبریک‌گویی به‌مناسبت سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی و آرزوی استمرار انقلاب اسلامی، گفت:وظیفه ما حراست و حفاظت از انقلاب شکوهمند اسلامی است. با وجود مشکلات بسیار در این منطقه با همدلی و تدوین برنامه می‌توان بر سختی‌ها فائق آمد.

وی با بیان این مطلب که ملت ایران برای رفع تبعیض و بی‌عدالتی انقلاب کرده است گفت:این انقلاب برای محرومیت‌زدایی، فقر و توزیع ناعادلانه صورت گرفت. خوشبختانه درحال‌حاضر با دید مثبتی که وجود دارد و با تمرکز‌زدایی، به بخش‌ها و شهرستان‌های کوچک استان‌ها نیز توجه می‌شود.

نامورمطلق تأکید کرد: انقلاب اسلامی برای استقلال کشوری غنی‌تر و قدیمی‌تر از مصر، با تمدن شرقی بین‌النهرین، بود و بحمد الله به‌ثمر نشست و اکنون ایران در منطقه و در میان سایر قدرت‌های دنیا استقلال و توانمندی دارد. این انقلاب در داخل و خارج از کشور برای ما عدالت اجتماعی را به‌ارمغان آورد.

وی در ادامه افزود: انقلاب بزرگ‌ترین دستاورد هویتی در ایران است. همچنین تنوع قومی در ایران خود ثروت و سرمایه‌ای بزرگ است. در قرآن کریم نیز آمده است که ما شما را با زبان‌های گوناگون آفریدیم تا یکدیگر را بشناسید. این تفاوت است که باعث شناسایی، مقایسه تفاوت‌های انسانی و درنهایت همبستگی می‌شود و این مهم در حکومت شاهنشاهی روبه‌زوال بود که اگر ادامه می‌یافت تنوع انسانی و معنای انسانیت نیز از بین می‌رفت.

نامور مطلق همچنین خاطرنشان کرد:در ایران بیشتر از اروپا و سایر نقاط دنیا تنوع قومی داریم و این خود ثروت عظیمی است که نه‌تنها برای ما بلکه برای آینده بشریت باید مورد حفاظت قرار گیرد.

معاون صنایع‌دستی کشور با اشاره به راه‌های برون‌رفت از محرومیت و رسیدن به رشد اقتصادی گفت:خوشبختانه استان خراسان شمالی وضعیت خوبی دارد. این منطقه به‌دلیل دارا بودن مناطق بکر و ظرفیت بالای گردشگری و فرهنگی می‌تواند در رشد و توسعه گام‌های مهمی بردارد، و به این مهم با تلاش و همبستگی دست می‌یابد. اکنون نیز صنایع‌دستی و گردشگری بومی و طبیعی استان بهترین محمل برای دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی و فرهنگی است.

وی در بخش پایانی سخنانش با تأکید بر ضرورت شناسایی ظرفیت‌ها و غنی ساختن آن‌ها برای رسیدن به رشد اقتصادی گفت: اکنون نوبت شماست. باید با استفاده از ظرفیت‌ها به توسعه رسید. غیر از این، کمک گرفتن از تعاونی‌ها هم راه دیگری برای رسیدن به توسعه است؛ باید این ظرفیت را نیز شناسایی و برای گسترش و استفاده بهینه از توانایی‌ها راه‌اندازی کنید. در این راه دولت نیز از این بخش زیبا و دوست‌داشتنی کشور حمایت خواهد کرد.
انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *