روغنهای بهظاهر گیاهی حاوی پارافین موجب نارسایی کبد میشوند
یک محقق طب سنتی گفت: روغنهای بهظاهر گیاهی اما با منشأ شیمیایی و حاوی پارافین, سسها، فستفودها، قهوه، کاکائو، نوشابههای صنعتی و الکلی و غذای تولیدی صنعتی و دارای مواد نگهدارنده از عوامل ایجاد افزایش چربی، کمکاری، سیروز کبدی و نارسایی کبد هستند.
وی افزود: غذای واردشده در بدن توسط این عضو بسیار مهم، تصفیه، تنظیم و تقسیمبندی، و عصاره مواد غذایی مورد نیاز هر عضو برایش ارسال میشود.
این محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: روغنهای بهظاهر گیاهی اما با منشأ شیمیایی (پارافین، مواد معدنی و...) که بهشدت باعث ایجاد بیماری در کبد میشوند بههمراه سسها، فستفودها، قهوه، کاکائو، نوشابههای صنعتی و الکلی و غذای تولیدی صنعتی و دارای مواد نگهدارنده و ... همه و همه از عوامل ایجاد افزایش چربی، کمکاری، سیروز کبدی و در نهایت نارسایی کبد هستند.
دریایی تصریح کرد: مهمترین درمان و پیشگیری در ابتدا، اصلاح الگوی تغذیه و حذف غذاهای مسموم از سفره ایرانی است.
وی اضافه کرد: بادرنجبویه گیاهی است که از برگ آن استفاده میشود، گیاهی از خانواده نعناع است که میتوان در هر نوبت 5 گرم از برگ آن را بهصورت دمکرده مصرف کرد و مصرف هر روز آن در حد 5 تا 10 گرم بلامانع است و این گیاه در پاکسازی کبد بسیار مؤثر است.
این محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: دارچین از گیاهان معروف و پرمصرف است که پوست ساقه درخت دارچین است, مصرف هر نوبت یک تا دو گرم از پودر دارچین بهصورت دمنوش میتواند در رفع چربی کبد مؤثر باشد البته میتوان تا روزی پنج گرم و حتی بیشتر از آن نیز مصرف کرد و باید اشاره کرد که دارچین بهندرت میتواند در افراد ایجاد حساسیت کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *