صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشکیل گروه دوستی پارلمانی ایران و مالزی، نشانه علاقمندی به توسعه روابط است

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۹:۰۱
کد خبر: ۲۷۶۶۷۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تشکیل گروه دوستی پارلمانی ایران و مالزی در مجلس شورای اسلامی را می توان نشانه ای از علاقمندی پارلمانی ایران و توسعه روابط با مالزی دانست.
به گزارش گروه سیاسی ؛ داتوک سری ماه سیو کونگ وزیر صنایع و محصولات کشاورزی و کالای مالزی عصر دوشنبه 18 بهمن 1395 با علی نوبخت حقیقی رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت وگو کرد.

وزیر صنایع و کالای مالزی، در ابتدای این دیدار با ابراز خرسندی از روند رو به رشد ارتباطات دو کشور اظهار امیدواری کرد که هر چه زودتر این روابط به سطح بالاتری همانند گذشته ارتقا یابد و در ادامه از تحکیم و تقویت همکاری دو کشور در عرصه های گوناگون، به ویژه روابط اقتصادی، تجاری و کشاورزی را یادآور شد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی مناسبات تجاری و اقتصادی را بخش مهمی از روابط فیمابین دانست و افزود: گسترش همکاری بین دو کشور مسلمان ایران و مالزی می تواند فضای نوینی فراروی دو کشور بگشاید و به ارتقای سطح مراودات تجاری و اقتصادی فمابین بینجامد.

عضو گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و مالزی در ادامه خاطرنشان کرد: تشکیل گروه دوستی پارلمانی ایران و مالزی در مجلس شورای اسلامی را می توان نشانه ای از علاقمندی پارلمانی ایران و توسعه روابط با مالزی دانست.

نوبخت در پایان بر گسترش صنعت توریسم و گردشگری و آشنایی هر چه بیشتر مردم دو کشور مسلمان از یکدیگر تاکید کرد.

داتوک سری ماه سیو کونگ وزیر صنایع و محصولات کشاورزی و کالای مالزی روند رو به رشد ارتباطات دو کشور را خوب و مثبت خواند و اظهار امیدواری کرد هر چه زودتر این روابط به سطح بالاتری همانند گذشته ارتقا یابد.

وزیر صنایع و محصولات کشاورزی و کالای مالزی نیز با ابراز خرسندی از سفر به کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری مهم و تاثیرگذار در جهان اسلامی می باشد و در فضای بعد از برجام فرصت های فراوانی برای توسعه تعاملات کشاورزی و اقتصادی به وجود آمده است که باید از آن در راستای منافع دو ملت بهره برد.

وی در ادامه اشتراکات فرهنگی و دینی را دو عامل موثر در تعامل فیمابین به ویژه در روابط تجاری، اقتصادی و کشاورزی دانست و بر استفاده از برند حلال در محصولات غذایی تاکید کرد.

وزیر صنایع و محصولات کشاورزی و کالای مالزی در پایان بر فعال‌تر شدن بخش های خصوصی و دولتی در جهت استفاده از فرصت های تجاری و اقتصادی در دو کشور تاکید کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *