صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نامه شش شرکت بزرگ فناوری به ترامپ درباره ممنوعیت ورود شهروندان ایرانی به آمریکا

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۵:۳۰
کد خبر: ۲۷۶۴۱۲
شش شرکت فیسبوک، گوگل، توئیتر، مایکروسافت، یاهو و اَپل در نامه‌ای ضمن اذعان به نقش مهاجران و پناهجویان در پیشرفت آمریکا و شرکت های بزرگ فنآوری با ارسال نامه‌ای به دونالد ترامپ از وی خواستند که تغییراتی در فرمان مهاجرتی خود علیه شهروندان هفت کشور مسلمان ایجاد کند.
به گزارش گروه بین‌الملل ، خبرگزاری «رویترز» به نقل از منابع آگاه گزارش داد که هفت شرکت بزرگ فناوری ضمن ارائه پیشنهادهای خود قصد دارند روز دوشنبه با ارسال نامه‌ای به دونالد ترامپ از وی بخواهند که در قانون ممنوعیت ورود شهروندان هفت کشور مسلمان تغییراتی ایجاد کند.

در پیش‌نویس این نامه که به دست «رویترز» رسیده آمده است که ما از تغییرات اخیری که وزارت امنیت داخلی آمریکا  در نحوه  اجرای فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ ایجاد کرده استقبال می‌کنیم.

در بخش دیگری از این نامه آمده که ما آمادگی داریم راه‌کارهای دیگری دراختیار دولت ترامپ قرار دهیم تا اطمینان یابیم که کارکنان ما بدون معطلی و بی‌هیچ دردسری بتوانند مسافرت کنند.

شرکت های امضا کننده این نامه هفت شرکت بزرگ فناوری فیسبوک، گوگل، توئیتر، مایکروسافت، یاهو و اپل هستند که در دوران رقابت های ریاست جمهوری آمریکا نیز روابط سردی با تیم انتخاباتی دونالد ترامپ داشتند.

درنامه این شرکت های فناوری همچنین تأکید شده که ما به شدت نگران هستیم که فرمان مهاجرتی اخیر دولت آمریکا شمار زیادی از دارندگان ویزای معتبر آمریکا را تحت تأثیر قرار دهد که از افراد سخت‌کوش در آمریکا هستند و در موفقیت و پیشرفت آمریکا نقش برجسته‌ای دارند.

این هفت شرکت بزرگ اذعان می‌کنند که رشد و کارآفرینی آنها به شدت وابسته به تلاش و کوشش افراد مهاجر و پناهجوی دیگر کشورهاست.

پیش از این نیز شرکت های «آمازون» و «ایکسپیدیا» نیز طی بیانیه‌ای از دستور دادگاه قاضی فدرال مبنی بر لغو معلق فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ استقبال کرده بودند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *