نوازندگان ارکستر سمفونیک در زمان جنگ به جبهه رفتند
چهارمین شب ارکستر سمفونیک تهران در کنار آبهای اروند رقم خورد.
به گزارش گروه فرهنگی ، ارکستر سمفونیک تهران که سفر خود را از شهر عسلویه آغاز کرده بود در چهارمین شب به ساحل رود اروند رسید تا مردم آبادان و خرمشهر شاهد اجرای زنده آنها باشند. شهرداد روحانی، رهبر ارکستر سمفونیک درباره حضورشان در آبادان گفت: امشب قطعه خلیج فارس را اجرا میکنیم. این قطعه را بارها در تهران و همینطور در اروپا و کشورهای دیگر اجرا کردهایم اما خیلی خوشحالم که حالا به فاصله نزدیکی از خلیج فارس آن را برای شما اجرا میکنیم.
مخاطبان بعد از اشاره روحانی به این موضوع با شور و شوق به تشویق پرداختند. در ادامه این برنامه، قطعه «فریاد تهی» از ساختههای روحانی اجرا شد. رهبر ارکستر سمفونیک تهران درباره این قطعه گفت: فریاد تهی در بحبوحه جنگ و به احترام کسانی ساخته شد که با فداکاری و رشادت اجازه ندادند ایران به دست دشمن بیفتد و من اینجا باز هم این قطعه را به این عزیزان تقدیم میکنم.
در میان تشویق حاضران روحانی با اشاره به تاریخچه ارکستر سمفونیک تهران گفت: این ارکستر نزدیک به هشتاد سال قدمت دارد و در تمام وقایع تاریخی با مردم همراهی کرده و در صحنه حضور داشته است.
روحانی در ادامه درباره حضور نوازندگان ارکستر سمفونیک تهران در جبهه گفت: جالب است بدانید که در زمان جنگ تحمیلی هم ارکستر سمفونیک برای روحیه دادن به رزمندگان فعال بوده است و خوشحالم بگویم که ما امشب در جمع نوازندگان خود کسانی را داریم که در زمان جنگ در جبههها حاضر شدند و با اجرای موسیقی تلاش کردند روحیه رزمندگان حفظ شود.
روحانی در ادامه با دعوت از حسین تاجیک و سیامک میردادیان آنها را به حضار معرفی کرد و توضیح داد: این دو عزیز از جمله کسانی بودند که در آن زمان در جبهه حاضر شدند و یکی از خاطرات شگرف آنها این است که در زمانهایی که حتی آبی برای نوشیدن نبود یا غذایی برای خوردن نبود آنها ماندند و رزمندگان را با نواختن موسیقی روحیه بخشیدند. میخواهم بگویم موسیقیدانها در آن زمان برای حمایت از رزمندگان از هیچ چیز رویگردان نبودند.
در چهارمین شب اجرای برنامه علیاصغر کاراندیش، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ارشاد، فرزاد طالبی، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد، علیاکبر صفیپور، مدیرعامل بنیاد رودکی، قنواتی، مدیرکل ارشاد منطقه آزاد اروند نیز در جمع مخاطبان حاضر بودند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *