جوهرچی، پسر دوست داشتنی "در پناه تو" هرگز تکرار نمی شود/ چرا نمی پرسند ژاله علو کجاست؟
نوابی با اشاره به اینکه حسن جوهرچی، پسر دوست داشتنی سریال "درپناه تو" دیگر تکرار نمی شود، از نبود ژاله علو و ژاله علوها سخن گفت.
فرشید نوابی بازیگر عرصه تلویزیون و سینما در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: متاسفانه حسن جوهرچی عزیز از بین ما رفت و من فکر می کنم که دنیا چقدر بی ارزش است و درهر لحظه ای باید آماده ترک کردن صحنه زندگی باشیم.
وی ادامه داد: به طور یقین هیچ چیز جز مهربانی، حال خوب و آرامش در این دنیا ماندگار نیست.
بازیگر سریال تلویزیونی " پروانه" تصریح کرد: حسن جوهرچی از دوستان بسیار خوب من بود و با یکدیگر رفت و آمد داشتیم.
وی افزود: بنده از بیماری جوهرچی اطلاع داشتم ، اما به هر حال رفتن حسن جوهرچی از بین ما خیلی زود بود و به نظر من آن پسر محجوب و دوست داشتنی سریال "در پناه تو" هرگز تکرار نمی شود.
نوابی در ادامه صحبت های خود اظهار کرد: اینکه "کاش تا زمانی که هنرمندانمان در قید حیات هستند، قدرشان را بدانیم" شعار زیبایی است که تحقق آن فقط دست من و شما نیست.
وی همچنین توضیح داد: متولیان فرهنگ ما باید توجه به هنرمندان را مورد توجه خود قرار بدهند چرا که لحظه دردناک زمانی است که یک هنرمند فوت می کند و همه وزرا و وکلا سخن از فضائل و ویژگی های آن هنرمند می گویند و این موضوع چند روزی ادامه پیدا می کند و پس از این مدت در نهایت فراموش می شود.
بازیگر فیلم سینمایی " این زن حرف نمی زند" یادآور شد: شاید در همین لحظه هنرمندان دیگری آماده سفر به آخرت هستند و ما فقط منتظر هستیم تا برای آن ها مراسم تشییع برگزار کنیم.
وی با اشاره به غیبت طولانی مدت برخی از هنرمندان، گفت: چرا هیچ کس نمی پرسد که ژاله علو کجاست؟ ژاله علو که هفتمین فیلم تاریخ سینمای ایران را بازی کرده و نه تنها بازیگر است بلکه گوینده، دوبلور و مدیر دوبلاژ نیز بوده است، هم اکنون با حقوق ماهی 170 هزار تومان که دولت های قبلی برای سینماگران بیکار در نظر گرفته اند، زندگی می کند.
بازیگر سریال "ماه و پلنگ" ادامه داد: شاید این بانوی هنرمند به دلیل بزرگواری خود این موضوع را به هیچ کس نگفته باشد اما بنده این مطلب را می دانم که با چه مشقتی زندگی می کند و همچنین در این مسیر ژاله علوهای دیگری هم حضور دارند که شاید دیده نمی شوند.
وی تصریح کرد: چند روز قبل از فوت کاظم افرندنیا با او صحبت می کردم. قرار بود منزلی را در پردیس به او بدهند و آرزوی او این بود که پس از 70 سال زندگی و 50 سال کارکردن، خانه ای در پردیس داشته باشد تا بتواند با همسر و فرزندش به آن خانه برود اما این آرزو را به گور برد.
بازیگر سریال "ششمین نفر" همچنین اظهار کرد: آیا واقعا برای هنرمندی مانند کاظم افرندنیا داشتن یک خانه در نزدیکی رودهن، آرزوی بزرگی بود؟! آیا دستمزد این هنرمند در سریال "معمای شاه" باید خرج دفن و کفن او شود؟! که البته نمی دانم هنوز هم دستمزدش را پرداخت کرده اند یا نه.
وی یادآور شد: من قطره ای کوچک از دنیای هنر هستم اما می دانم که هر چه داریم از مردم خوب کشورمان است و این انرژی و حال خوب را از همان افرادی مانند آن راننده تاکسی که با وجود زحمت فراوان ، حاضر است به خاطر یک هنرمند از کرایه اش صرف نظر کند، دریافت می کنیم.
نوابی خاطرنشان کرد: شاید بسیاری از این موارد ارزش مادی چندانی نداشته باشد اما ارزش عمیقی در دل و ذهن افراد بر جای می گذارد. اگر ما دستبوس و پابوس همین مردم نباشیم، حالمان خیلی بد می شود و از مردم می خواهیم که ما را دوست داشته باشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *