صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خواص کاکائوی خام را بشناسید

۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۳:۰۱
کد خبر: ۲۷۴۶۲۰
کاکائوی خام ارگانیک محصولی سالم و فرآوری نشده از گیاه کاکائو است که شکلات از آن تهیه می شود.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مهر، کاکائو خام به شکل خردشده یا پودر موجود است. در ادامه به برخی خواص این سوپرخوراکی اشاره می شود.

سلامت قلب

صدها سال قبل، مردم سرخپوست مکزیک موسوم به آزتک ها، فواید قلبی کاکائو را می دانستند و آن را «خون قلب» می نامیدند.

طبق مطالعه سال ۲۰۰۹، خوردن کاکائو با کاهش ریسک بیماری عروق کرونر و سکته مرتبط است. این ماده خوراکی سرشار از منیزیم بوده که برای سلامت قلب مهم است و به تبدیل گلوکز به انرژی کمک می کند.

کلسترول

کاکائو خام بیش از ۴۰ برابر بلوبری حاوی آنتی اکسیدان است. این آنتی اکسیدان ها ناشی از فلاونوئیدهای گیاه بوده و می تواند منجر به افزایش کلسترول خوب خون موسوم به HDL شود.

آهن

کاکائو منبع گیاهی با بالاترین میزان آهن برای انسان است. آهن برای داشتن خون سالم ضروری است و به توزیع اکسیژن در سراسر بدن کمک می کند.

کلسیم

کاکائو خام دارای مقادیر زیادی کلسیم است که حتی از شیر گاو که بهترین منبع این ماده مغذی بشمار می آید نیز بیشتر است.

تقویت کننده خلق و خو

همانطور که شکلات موجب ایجاد حس خوشحالی می شود، کاکائو هم دارای تاثیر مشابه بر مغز بدون افزودنی هاست. کاکائو دارای ترکیبی موسوم به «فنیل اتیل آمین» (PEA) است. فواید PEA شامل تقویت خلق و خو و افزایش انرژی است. این ماده گیاهی همچنین افزایش ترشح سروتونین، دوپامین و آناندامید را نیز به همراه دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *