برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از وقوع جرم برای مسئولان روابط عمومی و امور فرهنگی
کارگاه آموزشی پیشگیری از وقوع جرم برای مسئولان روابط عمومی و امور فرهنگی دستگاه های استان قم برگزار شد.
حمید اسماعیلی، رئیس شورای حل اختلاف استان قم و حجتالاسلاموالمسلمین مجید یزدی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم از مدرسان این دوره بودند که به ارائه مباحث کلیات پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی و تبیین وظایف و کارکردهای روابط عمومیها و امور فرهنگی دستگاهها در زمینه پیشگیری از وقوع جرم پرداختند.
در این نشست اسماعیلی بر نقش روابط عمومیها در اطلاعرسانی، ارتقاء آگاهیهای تخصصی و عمومی مخاطبان درونسازمانی و برونسازمانی، ارتقاء دانش تخصصی مسئولان، کارکنان و مراجعان سازمانها و حساس سازی عمومی، جلب مشارکت جامعه و نهادینهسازی مشارکت عمومی و ارتقاء سهم و نقش مشارکت همگانی در نظام پیشگیری تأکید کرد.
وی گفت: روابط عمومیها نباید در سطح اطلاعرسانی برای مراسم و مناسبات محدود شوند و باید در زمینه اطلاعرسانی قوانین و مقررات به مخاطبان بکوشند تا مجموعه خود و جامعه را از تعرضها نجات دهند. شایسته است رؤسای سازمانها و ادارات شرح وظایف روابط عمومی ها را در ابتدای کار به آنها ابلاغ کنند.
این مقام مسئول با اشاره به نظریههای عوامل جرم اعم از نظریههای روانی- عاطفی، نظریههای وراثتی، نظریههای جسمی و نظریههای فرهنگی در خصوص وظایف دستگاه قضایی در خصوص پیشگیری از وقوع جرم گفت: قانون دارای خلأهایی است که باید رفع شود. همچنین دستگاه قضایی برای جلوگیری از جری شدن متهمان باید برنامه داشته باشند و اگر دستگاههای انتظامی و قضایی ضعیف عمل کنند، جرائم افزایش مییابد. عدم هماهنگی دستگاهها مشکلاتی را برای برنامههای اجرایی، فرهنگی و انتظامی ایجاد میکند.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین یزدی نیز به تبیین ضرورت و اهمیت پیشگیری به لحاظ عقلی، نقلی و قانونی پرداخت و با نمایش عکسها و مستنداتی از پروندههای قضایی در زمینه اعتیاد، جرائم اخلاقی، جرائم بهداشتی و دیگر جرائم، انواع و اولویتهای جرائم را در استان برشمرد و بر اهمیت برنامهریزی و اطلاعرسانی فرهنگی و عمومی در سطح جامعه و ادارات تأکید کرد.
رئیس شورای حل اختلاف در این جلسه به پرسشهای مخاطبان پاسخ گفت و در ابتدای جلسه نیز، شرکتکنندگان از نمایشگاه پیشگیری از وقوع جرم معاونت اجتماعی دادگستری قم بازدید کردند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *