صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشخیص و درمان سرطان با آزمایش ژنتیک

۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵:۵۷
کد خبر: ۲۷۳۶۱۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری با اشاره به حوزه پزشکی شخصی، گفت: ژنوم و سبک زندگی در درمان بیماری‌ها بسیار موثر است.
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری  میزان،مسعود هوشمند در آستانه برگزاری اولین کنگره بین المللی پزشکی شخصی ایران، اظهار داشت: این همایش از ۷ تا ۹ اسفند ۹۵ در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری وزارت بهداشت، دانشگاه بقیة‌الله، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری، دفتر فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

وی در مورد حوزه پزشکی شخصی افزود: افراد مختلف دارای ژنوم متفاوت بوده، لذا در درمان بیماری آنها و همچنین تجویز داروی مناسب باید به موضوع ژنوم‌شان توجه داشت؛ به طور مثال، در بیماری‌های مختلفی همچون سرطان، دیابت، سندروم‌های متابولیک، آسم، آلرژی، بیماری‌های قلبی و یا حتی موضوع پیوند، وابسته به ژنوم افراد بوده و در صورت بیماری افراد، به این مشکلات باید مسئله ژنوم را مورد توجه قرار داد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری، ادامه داد: در حاشیه این کنگره، پنل‌های آموزشی و کارگاه برگزار خواهد شد و حضار و شرکت‌کنندگان می‌توانند از مطالب ارائه شده و دستاوردهای جدید در این حوزه بهره‌مند شوند.

هوشمند گفت: موضوع فارموکوژنتیک نیز در این زمینه حائز اهمیت است و می‌توان گفت که افراد با ژنوم متفاوت در درمان یک بیماری یکسان ممکن است نیاز به داروهای مختلف داشته باشند. به طور مثال؛ دو نفر با ژنوم متفاوت مبتلا به سرطان پستان هستند که یکی از آنها با یک داروی شیمی‌درمانی ممکن است مداوا شود و دیگری به دلیل ژنوم متفاوت، همان دارو نه تنها بیماری‌اش را درمان نکرده، بلکه شرایطش را حادتر می‌سازد.

وی افزود: در این کنگره بین‌المللی، میهمانان خارجی از کشورهای همچون سوئد، فرانسه، اتریش، اسپانیا، روسیه و قبرس حضور دارند و اساتید برجسته ایرانی  نیز در کنگره شرکت خواهند کرد، بنابراین شرکت‌کننده‌ها از آخرین دستاوردها در حوزه پزشکی شخصی بهره‌مند می‌شوند.

به گفته دبیر علمی اولین کنگره بین المللی پزشکی شخصی، این کنگره برای شرکت کنندگان دارای امتیاز بازآزموزی بوده همچنین پزشکان در حوزه ژنتیک، غدد، سرطان، آسم، آلرژی و دارو می‌توانند با شرکت در این کنگره از آخرین دستاوردهای علمی در حوزه پزشکی شخصی اطلاع یابند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *