صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیماری فلج اطفال تا پایان سال 2017 در "افغانستان" ریشه‌کن می‌شود

۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۵:۰۱
کد خبر: ۲۷۳۶۰۴
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
مسئولان بهداشت افغانستان با بیان اینکه افغانستان تا پایان سال 2017 عاری از بیماری فلج اطفال خواهد شد، گفتند: واکسیناسیون سراسری از روز دوشنبه در سراسر کشور آغاز می‌شود.
به گزارش سرویس بین الملل نشست خبری مشترک وزارت بهداشت و نمایندگی سازمان بهداشت جهانی در افغانستان روز گذشته(شنبه) در مرکز رسانه‌های دولت برگزار شد.
 
سخنرانان این نشست با تأکید بر اینکه در بخش نابودی فلج اطفال دستاورد‌های خوبی داشته‌ایم، اظهار داشتند: افغانستان به مرحله کامل نابودی فلج اطفال نزدیک شده است.
 
میوند احمدزی مسئول برنامه ملی نابودی فلج اطفال وزارت بهداشت در  این نشست با بیان اینکه سال 2016 با دستاورد‌های خوبی همراه بود، گفت: این دستاورد‌ها را می‌توانیم با دست آورد‌های 10 سال قبل مقایسه کنیم.
 
احمدزی از ثبت 13 مورد بیماری فلج اطفال در سال 2016 خبر داد و افزود: این رقم کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته، زیرا رقم آن در سال 2015 به 20 واقعه می‌رسید.
 
وی تصریح کرد: این 13 واقعه فلج اطفال در شهرستان‌های «برمل» ولایت «کنر»، «شاولی کوت» ولایت «قندهار»، «نورزاد» ولایت «هلمند» و 4 شهرستان ولایت «قندوز» انجام شده که بر اساس برنامه از پیش تعیین شده ما تا پایان سال 2017 بیماری فلج اطفال در افغانستان نابود خواهد شد.
 
مسئول برنامه ملی نابودی فلج اطفال وزارت بهداشت از آغاز واکسن «فلج اطفال» خبر داد و گفت: این روند از روز دوشنبه در سراسر کشور آغاز شده و مدت 30 روز ادامه می‌یابد.
 
در همین حال ملیسا کورکورم مسئول اداره «یونیسف» در بخش مبارزه با بیماری فلج اطفال در این نشست گفت: تمام مردم باید با همکاری هم فلج اطفال را نابود کنیم.
 
کورکورم با تأکید بر اینکه برای نابودی فلج اطفال در افغانستان نیاز به تلاش بیشتر است، افزود: این روند باید با تلاش و سعی همگانی به پیش برود.
 
همچنین «مندیپ راهاتی» مسئول بخش فلج اطفال «سازمان بهداشت جهانی در افغانستان» گفت: بیماری فلج اطفال در مناطق‌ محدود افغانستان باقی مانده است.
 
راهاتی افزود: زمانی که ما برای نابودی بیماری فلج اطفال در افغانستان آغاز به کار کردیم خیلی‌ها به این بیماری دچار  بودند.
 
وی با بیان اینکه 99 درصد افغانستان عاری از بیماری فلج اطفال است، توضیح داد: برای نابودی این بیماری تلاش می‌کنیم.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *