50 هزار معتاد در "افغانستان" جمع آوری می شوند
وزیر مبارزه با مواد مخدر افغانستان اعلام کرد: این وزارتخانه در نظر دارد با کمک وزارت های بهداشت، کار و امور اجتماعی و دیگر نهادهای داخلی و خارجی، 45 تا 50 هزار معتاد را جمع آوری و مداوا کند.
وی ادامه داد: با گسترش کشت و قاچاق مواد مخدر در افغانستان، این وزارتخانه به تنهایی توانایی مبارزه با این پدیده را ندارد، زیرا تنها به عنوان برنامه ریز در این زمینه عمل می کند.
عظیمی گفت: جامعه جهانی و کشورهای منطقه افغانستان باید در امر مبارزه با مواد مخدر به این کشور کمک کنند.
وی افزود: امروز 120 معتاد را از سطح شهر کابل جمع آوری و برای مداوا به بیمارستان انتقال دادند و این روند تا بهار سال آینده ادامه خواهد یافت.
وزیر مبارزه با مواد مخدر افغانستان تاکید کرد که تلاش می شود تا شمار معتادان بی سرپناه که در معرض خطر قرار دارند و بیم آن می رود که بر اثر سرمای شدید زمستان، جان خود را از دست دهند، جمع آوری می شوند.
علی افتخاری رئیس مرکز مداوای معتادان موسوم به احیای امید نیز در این نشست گفت: معتادان برای نخستین بار برای مدت ١٥ روز در بیمارستان تحت درمان قرار می گیرند و سپس به مرکز احیای امید انتقال داده می شوند که در کنار مداوا، برای معتادان حرفه های مختلفی مانند نجاری، مکانیک خودرو و خیاطی آموزش داده خواهد شد.
وی افزود: هر معتاد به مدت 3 ماه در این مرکز نگهداری می شود و تحت آموزش قرار می گیرند و پس از آن تلاش صورت می گیرد تا شغلی برای آنان فراهم شود.
میرزامحمد سیفی رئیس اطلاعات معاون مبارزه با مواد مخدر افغانستان نیز در این کنفرانس گفت: امسال 300 خرده فروش در شهر کابل دستگیر و 630 تن مواد مخدر کشف و ضبط شده است.
وی افزود: 160 قاچاقچی حرفه ای را در این مدت دستگیر و به دادگاه معرفی شده اند.
یک ماه پیش نیز وزارتخانه های مبارزه با مواد مخدر، کشور و بهداشت افغانستان، 450 معتاد را از پل سوخته واقع در غرب کابل، جمع آوری و برای مداوا به «فنیسک» یکی از پایگاه های سابق ناتو منتقل کردند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *