صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واردات کالای استراتژیک کشاورزی بی میلی کشاورزان برای تولید را به همراه خواهد داشت

۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۰:۰۱
کد خبر: ۲۷۳۳۷۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
موسوی لارگانی گفت: کاهش تعرفه در کشاورزی ضربه سنگینی به کشاورزان است. وقتی کالاهای استراتژیک کشاورزی وارد شود و با قیمت ارزان در اختیار مردم قرار بگیرد، کشاورزان داخلی رغبتی به تولید نخواهند داشت.
به گزارش گروه سیاسی ، موسوی لارگانی نماینده مجلس در آغاز به کاهش تعرفه محصولات کشاورزی اشاره داشت و گفت: این کاهش تعرفه در کشاورزی ضربه سنگینی به کشاورزان است. وقتی کالاهای استراتژیک کشاورزی وارد شود و با قیمت ارزان در اختیار مردم قرار بگیرد، کشاورزان داخلی رغبتی به تولید نخواهند داشت. در این صورت اگر تحریم ها در حوزه کشاورزی شدت پیدا کند، با چالش روبرو می شویم.

وی به کاغذ اشاره کرد و بیان داشت: اگر در حوزه تولید کاغذ توان تولید را داریم، با توجه به اینکه یکی از مشکلات کشورمان اشتغال جوانان است، می توانیم چوب را وارد کنیم تا آن را در داخل کشور به کاغذ تبدیل کنیم مانند چوب روسی که در چند سال اخیر انجام می شود.    

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: وقتی محصولی را در داخل تولید می کنیم باید به حدی تعرفه را بالا ببریم که کسی نتواند کالای مشابه را وارد کند اما بعضی اوقات توانمندی تولید یک محصول در کشور وجود دارد ولی مواد اولیه آن در کشورمان نیست و باید وارد کنیم؛ در این زمان منطقی نیست تعرفه را بالا ببریم و باعث بروز مشکلات برای واردکنندگان و افزایش قیمت کاغذ برای مصرف کننده شویم.

در ادامه سید حسین میرباقری با بیان اینکه افتخار هر ایرانی مصرف کالای داخلی است، اظهار داشت: این مهم یک شرط دارد و آن این است که بتوانیم تامین کننده کامل باشیم. وقتی تامین کننده خوبی نیستیم و آنچه که تولید می کنیم، کیفیت مناسب ندارد، پس مجبور به واردات هستیم؛ وارداتی که اثر مستقیم با فرهنگ و کتاب و نشریات ما دارد.

وی با اشاره به افزایش تعرفه از 5 درصد به 10 درصد، ابراز داشت: قطعاً این افزایش نرخ تعرفه به سود ما نیست. وقتی نمی توانیم کالایی را تامین کنیم و مجبور به واردات هستیم، باید حمایت کنیم و در همین راستا باید تعرفه را کاهش دهیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان مقوا و کاغذ تصریح داشت: با افزایش نرخ تعرفه مشکلات زیادی در حوزه نشریات و کتاب ایجاد می شود بخصوص اینکه در حال حاضر دو سوم کاغذ کشور وارد می شود و تنها یک سوم آن در کشورمان تولید می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *