ایجاد 1400 مرکز خدمات پرستاری مراقبت درمنزل
برای توسعه خدمات درمانی و اشتغال زایی ، 1400 مرکز خدمات پرستاری مراقبت در منزل در کشور راه اندازی شده است.
محمد میرزا بیگی افزود: ایجاد مراکز مراقبت در منزل ظرفیت جدیدی در بخش خصوصی برای اشتغال پرستاران و نیز ارائه خدمات حرفه ای و تخصصی پرستاری به شهروندان است.
میرزا بیگی ، افزایش جمعیت سالمند و نیز شیوع بیماریهای غیر واگیر را مهمترین اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: به ازای هر 50 هزار نفر حمعیت در کشور یک مرکز مراقبت در منزل ایجاد می شود.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اجرای کامل طرح مراقب در منزل تا دو ماه آینده نهایی و چگونگی ارائه خدمات این مراکز به مردم اطلاع رسانی می شود.
میرزا بیگی از اعطای سالانه 10 هزار پروانه صلاحیت حرفه ای به پرستاران کشور خبر داد و گفت: سال آینده نیز 10 هزار پرستار دیگر این پروانه را دریافت خواهند کرد.
وی از بازآموزی به عنوان مهمترین شاخص در اعطای این پروانه به پرستاران نام برد و افزود: براساس قوانین مربوط به این حوزه از این پس تنها پرستارانی که این پروانه را اخذ کرده باشند می تواند در چارچوب این حرفه و تحت عنوان پرستار در جامعه فعالیت کنند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: هرگونه فعالیت با عنوان پرستار در بیمارستان های دولتی و خصوصی و دیگر مراکز درمانی منوط به دریافت پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سطحبندی خدمات پرستاری در این دوره خبر داد و گفت: سطحبندی پرستاران در دو سطح خدمات حرفهای و غیرحرفهای از مهمترین اقدامات معاونت پرستاری وزارت بهداشت و درمان بوده است.
میرزا بیگی همچنین از کمبود 200 هزار نیروی گروه پرستاری ( پرستار، بهیار، تکنسین های اتاق عمل و هوشبری و فوریتهای پزشکی ) در کشور خبر داد و افزود: برای جبران این کمبود علاوه بر جذب 35 هزار نیرو در سه سال اخیر ، ظرفیت های دانشکده های پرستاری نیز به دوبرابر افزایش یافته است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *