صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شرایط رانندگی برای مبتلایان به صرع/ خطر حملات در زنان باردار

۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶:۱۵
کد خبر: ۲۷۱۹۱۱
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
یک فلوشیپ صرع با اشاره به دلایل ابتلا به این گفت: انواع مختلف داروهای ضد تشنج برای زنان باردار مبتلا به صرع مناسب نیستتد، بنابراین بهتر است برخی داروهای ضد تشنج استفاده نشود.
به گزارش گروه جامعه ، مرجان اسداللهی در سیزدهمین کنگره بین المللی  صرع در مورد تغذیه مبتلایان به صرع اظهار کرد: از طریق رژیم کتوژنیک می‌توان تا حدودی بیماری صرع را کنترل کرد زیرا این نوع رژیم با افزایش میزان چربی در غذا و کاهش کربوهیدرات باعث تولید ماده ی کتون در بدن شده و به کنترل تشنج ها کمک می کند.

وی با اشاره به این که این رژیم برای کودکان موثرتر از بزرگسالان است، افزود: البته این  رژیم باید حتماً تحت نظر پزشک متخصص انجام گیرد و خوددرمانی می‌تواند اثرات سوئی برای بیماران به همراه داشته باشد.

متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه استفاده از رژیم کتوژنیک گاهی مواقع می تواند تا ۵۰ درصد حملات صرع را کاهش دهد، اضافه کرد: در قدیم معتقد بودند که مصرف غذاهای متمایل به سردی همچون ماهی و ماست و ترشیجات می‌تواند احتمال بروز حملات صرع را افزایش دهد که این مسءله پایه و اساس  علمی ندارد.

اسداللهی بیان داشت: بیماران مبتلا به صرع اصولاً ممنوعیت غذایی نداشته و در انجام ورزش‌ها نیز می توانند با رعایت نکات ایمنی و مطلع کردن مربی و دوستان خود از بیماری صرع خود، ورزش کنند.اما اگر تشنج کنترل نشده دارند بهتر است از انجام ورزش‌هایی مانند کوهنوردی، شنا، دوچرخه و اسب‌سواری پرهیز کرده و ورزش های امن تری را انتخاب کنند.

این فلوشیب صرع گفت: بیماران مبتلا به صرع در صورتی که تمایل به رانندگی و موتورسواری دارند حداقل باید ۶ ماه حملات تشنج نداشته باشند. لذا کنترل این بیماری و حملات صرع بسیار حائز اهمیت است.

وی اضافه کرد: دلایل مختلفی همچون ضربه به سر، وراثت، تومورهای مغزی، آبسه‌های مغزی و خونریزی مغزی می‌تواند سبب بروز این بیماری شود.

اسداللهی گفت: زنانی که مبتلا به صرع بوده و قصد بارداری دارند حتماً باید نسبت به کنترل حملات صرع اقدام کرده و حداکثر ۹ ماه قبل از بارداری یا باید بدون تشنج بوده و یا حداکثر یک تشنج داشته باشند. چرا که تشنج مادر برای جنین ضرر دارد.

فلوشیب صرع گفت: همه ی انواع داروهای ضد تشنج برای زنان باردار مبتلا به صرع مناسب نیستتد. بنابراین بهتر است برخی داروهای ضد تشنج استفاده نشوند و انواع مناسب این داروها با حداقل دوز موثر با تجویز پزشک مصرف شود زیرا در غیر این صورت و استفاده ی نادرست از دارو، ممکن است بهره ی هوشی جنین کاهش یافته و یا ممکن است شکاف کام یا لب را به همراه داشته باشد. 

سیزدهمین کنگره بین المللی صرع  تا ۸ بهمن در تالار امام بیمارستان امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *