صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

همه آنچه که باید درباره رزمایش بزرگ سپاه در غرب کشور بدانید/ 96 ساعت "مانور امنیت نیروهای ایرانی"

۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۷۱۴۸۰
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
حسن بیکی با اشاره به اینکه دوکشورهمسایه ما یعنی ترکیه و پاکستان عضو ناتو هستند واز خودشان هم اختیاری ندارند و در رأس آنها هم آمریکا است، بیان داشت: چنانچه ناتو قصد شیطنت در مرزهای ما را داشته باشد ما آمادگی هر گونه اقدام لازم را داریم.
-گروه سیاسی: رزمایش امام علی (ع) قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه با اهدافی از جمله  ارتقای آمادگی های رزمی و توسعه روشها و شیوه های نوین جنگی، از دوشنبه(4 بهمن ماه) آغاز شده و به مدت 4 روز در غرب کشور ادامه پیدا می کند؛ در این رزمایش یگانهای  قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه به نمایش بخشی از توانمندی های خود  می پردازند.

"بالا بردن توانمندی‌های طرح ریزی و هدایت در سطوح مختلف  همچنین ارتقای آمادگی های اطلاعاتی و عملیاتی یگانها به منظور برقراری امنیت در شرایط گوناگون از دیگر اهداف برگزاری رزمایش امام علی (ع) است."


«ابوالفضل حسن بیکی» نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی ، در خصوص رزمایشی که هم اکنون در مناطق غربی کشور در حال برگزاری است و بعضی از تجهیزات نظامی در این رزمایش مورد آزمایش قرار می گیرد، گفت: این مناطق کوهستانی بوده و سرمای آن نسبت به جاهای دیگر کشور خیلی بیشتر است و ریزش برف ارتفاعی بیشتر از 4 متر دارد که دمای آنجا را به 30 درجه زیر صفر رسانده است و در این شرایط تجهیزات ساخته شده آزمایش پس می دهند.

چرا غرب کشور برای برگزاری رزمایش مناسب است؟

وی با بیان اینکه تانک های ساخته شده جمهوری اسلامی در این مناطق آزمایش می شوند، خاطر نشان کرد: در حوزه صنایع دفاعی هوایی هم برای هواپیماهای سوخو، F4 ، F5  و F14 موشک های هوا به زمین ساخته شده است و چون در منطقه غرب کشور بسیاری از کوهستان ها خالی از سکنه هستند وحتی دام های عشایر هم از آن مناطق کوچ کرده اند این مناطق بهترین محل برای آزمایش این تجهیزات هستند تا هر سلاحی بدون هیچ  خطری آزمایش شود.

حضور دو عضو ناتو در سمت غرب و جنوب شرق ایران

 نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به اهمیت برگزاری مانورهای نظامی در مناطق غربی کشور پرداخت و با اشاره به اینکه کشور ما چهار فصل است و از نظر جغرافیایی هم دارای دشت و کوهستان است، بیان داشت: ما در سمت غرب کشور ترکیه و در سمت جنوب شرق هم پاکستان را داریم که هر دو عضو ناتو هستند و بر همین اساس نگاه جمهوری اسلامی به غرب و شرق به دو بینش است.

جمهوری اسلامی خودش را آماده کند تا هر نوع چالشی از طرف ناتو را دفع کند

وی با تأکید بر اینکه بینش اول این است که جمهوری اسلامی خودش را آماده کند تا هر نوع چالشی از طرف ناتو را دفع کند، اظهار داشت: این کشورهای همسایه که عضو ناتو هستند هیچ کدام از خودشان اختیاری ندارند و اگر ناتو تصمیم بگیرد در مرزهای ما شیطنت هایی را انجام دهد بدون اجازه این کشورها انجام می گیرد و در راس کشورهای عضو ناتو هم آمریکا تصمیم گیری می کند.

وی با اشاره به اینکه آمریکایی ها معمولا به دو شکل تلاش می کنند که منافعشان را تامین کنند، اظهار داشت: راه اولشان این است که دربرخی از مناطق مثل افغانستان و عراق خودشان وارد صحنه می شوند و در بعضی از جاها مثل سوریه داعش را وارد صحنه می کنند.

 حسن بیکی با بیان اینکه الان هم تحت هیچ شرایطی ترک ها حاضر نبودند از مرز سوریه و عراق عبور کنند، خاطر نشان کرد: ولی وقتی که آمریکایی ها از آنها می خواهند مجبور می شوند به عنوان یک هم پیمان به آنها پایگاه و زمین بدهند و به خاطر امکانات نظامی که آمریکایی ها به آنها می دهند تابعشان شوند. 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص بینش دوم جمهوری اسلامی نسبت به وضعیت مرزها گفت: نگاه دوم این است که اگر روزی آمریکایی ها خواستند به طور مستقیم وارد شوند ما آمادگی دفاعی خود را داشته باشیم و اگر هم روزی خواستند جنگهای نیابتی به راه اندازند باز هم ما یک راهی برای دفاع کامل در مقابل تجاوزهای آمریکا داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه ترکیه، عراق و پاکستان خودشان به تنهایی نمی توانند در مقابل داعش اقدامات قطعی انجام دهند، اظهارداشت: از این حیث هم جمهوری اسلامی آمادگی دارد که اگر داعش بخواهد در هر کدام از این کشورها اقدامی کند برای دفاع از سرزمین خود و کمک به این کشورها وارد عمل شود.

حسن بیکی در ادامه به نحوه مدیریت امنیتی مرزها پرداخت و گفت: خدماتی که جمهوری اسلامی به مردم مرز نشین ارائه داده، مقبولیت جمهوری اسلامی در نزد این مردم را به جایگاه بالایی رسانده و لذا پیش از آنکه ما نسبت به مرزها حساس باشیم، خود مرزنشینان از مرزها دفاع می کنند و در جهت تامین امنیت منطقه دفاع می کنند و در همین جهت می بینیم که علی رغم اینکه همه کشورهای همسایه درگیر گروه های تروریستی هستند هیچ خسارتی از طرف آنها به جمهوری اسلامی وارد نشده است.

قرار ویژه ایران با کشور عراق

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه در منطقه غرب کشور دو قرارداد مرزی داریم، اظهار داشت: یکی از آنها مربوط به عراق است که اعلام کرده ایم تا 40 کیلومتری مرز ما هیچ یک از گروه های نظامی و یا تروریستی از جمله داعش نباید فعالیت نظامی داشته باشند و ما در صورت مشاهده مجاز هستیم که برخورد کنیم و دولت عراق و بارزانی هم این مطلب را پذیرفته اند که می توانیم تا 40 کیلومتری عراق وارد شویم.

ترکیه اجازه نمی دهد که گروههای مسلحی که از ایران گریخته اند، در آنجا فعالیت کنند

وی داعش را لیدر همه جریانات و گروه های تروریستی در دنیا خواند و ادامه داد: اما طبق قراردادی که با دولت ترکیه داریم آنها تحت هیچ شرایطی اجازه نمی دهند که در داخل خاک آنها هیچ گروه مسلحی که از ایران گریخته است حضور داشته و فعالیت کند و لذا قبل ازاینکه ما بخواهیم برخورد کنیم دولت ترکیه با آنها برخورد کرده و به آنها جایگاه و پایگاهی نمی دهد.



نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
درود خدا بر تمامی کسانی که در امنیت ایران عزیز نقش دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *