صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تیم سیاست خارجی ترامپ از قدرت ایران خشمگین است/کشورهای 1+5 حاضر به تحریم‎های ضد ایرانی نیستند

۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲:۲۱
کد خبر: ۲۷۰۴۴۰
پایگاه سالون در مطلبی نوشت که اعضای تیم سیاست خارجی دونالد ترامپ از افرادی تشکیل شده است که رویکردی مخالف در قبال ایران دارند با این وجود این سیاست‌ها در صورت عملی شدن می‌توانند موجب منزوی شدن آمریکا شوند.
به گزارش گروه بین‌الملل ، پایگاه سالون در مطلبی نوشت: دونالد ترامپ کسانی را به عنوان اعضای کابینه خود انتخاب کرده است که پیشینه دشمنی با ایران را داشته‌اند و سیاستی که تیم ترامپ در مورد ایران اتخاذ کرده‌ می‌توان موجب به خطر افتادن امنیت جهان شود.

این پایگاه در ادامه نوشت: جیمز ماتیس و مایک فلین سابقه رویکرد خصمانه با ایران را دارند و آنچه این دو نفر را خشمگین می‌کند این است که قدرت ایران در غرب آسیا در مقایسه با گذشته و پیش از سال‌های 2001 تا 2003 افزایش یافته است زیرا دو دشمن ایران در منطقه، طالبان و بعث در افغانستان و عراق از بین رفته‌اند.

سالون در ادامه این گزارش نوشت: آمریکا در سال 2006 موفق شد سازمان ملل و کشورهای اروپایی را متقاعد کند تا بر سر برنامه هسته‌ای ایران تحریم‌هایی علیه ایران وضع کند اما این اقدام مقامات آمریکایی نیز در عقب راندن ایران مؤثر واقع نشد و سرانجام در سال 2015 با امضای توافق هسته‌ای، تحریم‌های ایران لغو شدند.

این پایگاه آمریکایی در ادامه افزود: از طرفی دیگر عربستان به دلایل سیاسی از هرگونه تهدید در منطقه واهمه دارد چه از سوی ایران و چه از سوی ترکیه.

به نوشته سالون، "ترامپ" در دوران مبارزات انتخاباتی خود بارها وعده داده که توافق هسته‌ای با ایران را پاره خواهد کرد اما این در حالی است که کشورهای غربی بر سر سرنگونی دولت لیبی در سال 2011 و نیز اعمال تحریم علیه روسیه صدمات زیادی دیده و به نظر می‌رسد که حاضر نباشند بار دیگر از منافع روابط اقتصادی با ایران بر سر منابع انرژی دست بکشند.

سالون ادامه داد: از طرف دیگر چین و روسیه نیز اعلام کرده‌اند که حاضر به پذیرش تحریم‌های ضد ایرانی نیستند و آمریکا نیز توافق هسته‌ای را به این دلیل امضا کرده که از طرف کشورهای غربی تحت فشار بوده است.

این پایگاه تحلیلی می نویسد: مقامات آمریکا به این نتیجه رسیده و اذعان کرده‌اند که ایجاد صلح و حل و فصل بحران در سوریه و عراق بدون کمک ایران امکان‌پذیر نیست.

در پایان این گزارش چنین آمده است که گزینه‌های پیش روی ترامپ برای اعمال فشار علیه ایران زیاد نیستند و نمی‌توان در آن واحد با روسیه روابط دوستانه داشت و از طرف دیگر با چین و ایران دشمنی کرد و این نشانی از وجود تناقض در سیاست خارجی دولت ترامپ است.









ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *