صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فلفل تند قرمز موجب افزایش طول عمر می شود

۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۴:۳۵:۰۱
کد خبر: ۲۶۹۰۸۶
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
محققان دانشکده پزشکی لارنر در دانشگاه ورمونت آمریکا دریافتند مصرف فلفل تند قرمز با کاهش ۱۳ درصدی در مرگ و میر کلی، به ویژه در مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی یا سکته مغزی، همراه است.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مهر، قرن ها این تصور وجود داشته که فلفل و ادویه جات تند، در درمان بیماری ها سودمند هستند، اما تنها یک مطالعه در سال ۲۰۱۵ در چین منتشر شده که ارتباط بین مصرف فلفل قرمز با مرگ و میر را مورد بررسی قرار داده است. این مطالعه جدید، یافته های مطالعه قبلی را تایید می کند.

با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده مطالعه بهداشت ملی و بررسی تغذیه، از بیش از ۱۶ هزار آمریکایی که برای ۲۳ سال تحت پیگیری بودند، دانشجوی پزشکی مصطفی چوپان و استاد پزشکی بنیامین لیتنبرگ، ویژگی های شرکت کنندگان را در مورد مصرف فلفل قرمز تند بررسی کردند.

آنها داده ها را مورد بررسی قرار دادند و تعداد مرگ و میر را مشاهده و سپس علل خاص مرگ را ارزیابی کردند.

آنها دریافتند که فلفل قرمز تند برای سلامت مفید است و این واقعیت است که کپسایسین (جزء اصلی در فلفل تند) در مکانیزم سلولی و مولکولی نقش دارد که از چاقی جلوگیری کرده و جریان خون کرونر را تنظیم می کند. همچنین دارای خواص ضد میکروبی است که به طور غیرمستقیم با اصلاح باکتری روده، میزبان را تحت تاثیر قرار می دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *