ارائه بیش از 3 هزار راهکار درباره جلوگیری از جرم فرار از خدمت سربازی
حجتالاسلام بهرامی گفت: سه هزار و 426 راهکار درباره جلوگیری از فرار خدمت سربازی پیشنهاد شده که از میان آنان 10 مولفه اصلی استخراج شد که هم اکنون این راهکارها در همه نیروهای مسلح سرلوحه کار قرار گرفته است.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از روابط عمومی سازمان قضایی نیروهای مسلح، حجت الاسلام بهرامی در هجدهمین مجمع استانی پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح خوزستان با موضوع بررسی و عملیاتی کردن راهکارهای قابل اجرا برای کنترل و جلوگیری از فرار خدمت سربازی در نیروهای مسلح که در مجتمع فجر اهواز برگزار شد، افزود: پیشگیری از وقوع جرم بیشتر کاری فرهنگی است و برای کاهش وقوع جرم همه باید در مسیری حرکت کنیم که منجر به کاهش جرم در جامعه شود.
وی گفت: کار پیشگیری از جنس هدایت پیامبران است، بسیاری از دستورها و آموزه های دینی ما جنبه پیشگیری دارد بنابراین هرچه بتوان در جهت تقویت مقوله پیشگیری حرکت کرد ضریب جرم در جامعه کاهش و سلامت روحی و روانی آحاد مردم افزایش می یابد.
وی به روند کاهشی فرار از خدمت سربازی در نیروهای مسلح در یک دهه اخیر اشاره کرد و افزود: با برنامه هایی که از سال 1377تاکنون انجام شده میزان جرم فرار از خدمت 22 درصد کاهش یافته و این روند کاهشی همچنان ادامه دارد.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در ادامه گفت: سه هزار و 426 راهکار درباره جلوگیری از فرار خدمت سربازی پیشنهاد شده که از میان آنان10 مولفه اصلی استخراج شد که هم اکنون این راهکارها در همه نیروهای مسلح سرلوحه کار قرار گرفته است.
حجت الاسلام بهرامی، توسعه عدالت سازمانی و پرهیز از هرگونه تبعیض، حفظ حرمت و شخصیت سربازان، توجه به معیشت اقتصادی و معیشتی، ایجاد شرایط مطلوب خدمتی و خوشایندسازی محیطی، ارتقای آگاه سازی و آموزش های پیشگیرانه، تقویت مبانی اعتقادی و فرهنگی، تقویت نظارت و مراقبت در امور نیروهای مسلح، پیشگیری قضایی و کیفری، کنترل آسیب های اجتماعی و مشاوره را از مولفه های اصلی و عملیاتی برای مهار و کنترل فرار سربازی عنوان کرد.
وی گفت: همه بخش های نیروهای مسلح باید در این راستا حرکت کنند تا به نقطه ای مطلوب که دیگر فرار سربازی نداشته باشیم، برسیم.
این مقام قضایی تأکید کرد: باید سازمان ها و دستگاه های فرهنگی و اجتماعی برای کاهش این معضل ورود کرده و به نیروهای مسلح کمک کنند.
حجت الاسلام بهرامی با بیان اینکه بکارگیری راهکارهای پیشگیری از جرم در نیروهای مسلح مهم است نه فقط ابلاغ آنها، تاکید کرد: این همایش ها فرصتی برای بهتر اجرایی کردن این راهکارهاست تا زمینه وقوع جرم و فرار از سربازی از بین برود.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در ادامه با بیان اینکه محیط خدمت سربازی در مقایسه با دهه های گذشته و حتی پیش از انقلاب اسلامی بسیار بهتر شده، تصریح کرد: برخی نقص ها و کاستی ها نیز در پادگان ها و مراکز نظامی دیده می شود که باید برطرف شود.
وی گفت: فضای سربازی، باید فضای تربیتی و فرهنگی باشد، جاذبه ها تقویت و بدرفتاری ها ریشه کن شود.
در این همایش، دبیران کمیسیون های تخصصی پیشگیری از جرم در بخش های مختلف نیروهای مسلح خوزستان گزارش حوزه کاری خود را در زمینه اجرای راهکارهای کنترل جرم فرار از خدمت ارائه کردند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *