حضور معصومه ابتکار در برنامه «باصبح»/ سواد رسانه ای راهی برای اعتبار سنجی پیام
سهیل سلیمانی تهیه کننده برنامه صبحگاهی شبکه دو با معرفی مهمان فردای «باصبح» گفت: معصومه ابتکار معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست ایران در برنامه فردا حضور خواهد داشت و راجع به مباحث گوناگون صحبت خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، محمد صادق افراسیابی پژوهشگر حوزه فضای مجازی و مدرس دانشگاه با حضور در برنامه امروز «باصبح» گفت: بهترین زمان ها برای من شب ها و اوایل صبح است، معمولا هر روز ساعت 6 از خواب بیدار می شوم.
اخلاق رسانه ای مبحثی فارغ از قانون
افراسیابی ادامه داد: بحث اخلاق جدا از مباحث حقوقی و قانونی است، مکن است جرمی اتفاق نیفتد اما بی اخلاقی را شاهد باشیم بنابراین می بایست به سمت خود کنترلی برویم که اینجا بحث سواد رسانه ای مطرح می شود، دو موضوع را درخصوص سواد رسانه ای می توان مد نظر قرار داد یکی مدیریت مصرف و مدیریت زمان مصرف است که سطح اول در این حوزه به حساب می آید. دومین سطح، توان تجزیه و تحلیل پیام است و اعتبار سنجی رسانه ها و خود کنترلی.
قدرت تجزیه و تحلیل پیام از طریق سواد رسانه ای
او افزود: سواد رسانه ای درمان تمام دردهای ما نیست اما مبحث بسیار مهمی است چرا که به ما قدرت تجزیه و تحلیل پیام و اعتبار سنجی را می دهد. رسانه یک ابزار است و لزومی ندارد هر چه که در آن رویت می شود عین حقیقت باشد. سعی کنیم روحیه نه گفتن داشته باشیم. می توان ازسنین پیش دبستانی این روحیه را در کودکان پروراند. اگر به این سمت برویم و روحیه انتقادی داشته باشیم گارد خود را نسبت به تمام محتویات رسانه های در دسترس باز نگذاشته ایم و حتی از حضور در فضای مجازی و مشاهده پیام ها از آن لذت هم خواهیم برد.
لزوم توجه به بهداشت دهان و دندان
دکتر امین رضا چلبیان لو در بخش بعدی مهان برنامه بود که در خصوص ایمپلنت عنوان کرد: یکی از بهترین درمان ها که تا امروز برای جایگزینی دندان های از دست رفته در دنیا استفاده می شود ایمپلنت است. زمانی که بیمار دندان خود را ازدست می دهد به لحاظ روحی_روانی و ظاهری اتفاق ناخوشایندی برای او رخ داده است.
چلبیان لو خاطرنشان کرد: به محض خارج شدن دندان از فک استخوان فک شروع به تحلیل می کند. وقتی استخوان فک تحلیل می رود ما استخوان لازم برای جایگذاری ایمپلنت را نداریم بنابراین مجبور به پیوند استخوان و جراحی های تکمیلی هستیم؛ به همین دلیل امروزه بحث جایگذاری فوری ایمپلنت مطرح است. نتیجه هیچ درمانی در دنیا قطعی نیست و دارای خطاها و ریسک های مختص به خود است، این در شرایطی است که درصد موفقیت های ایمپلنت بالای 95درصد گزارش شده است و این آمار انقلاب بزرگی در پزشکی است.
همکاری پزشکان برای ارتقای بهداشت دهان و دندان
طبق خبر منتشر شده 90 درصد مردم کشور وقتی را به بهداشت دهان و دندان خود اختصاص نمی دهند، سه دلیل برای عدم رسیدگی به بهداشت دهان و دندان مطرح است، یکی ترس از دندانپزشک، مشکلات مالی و دیگری اعتماد. خدمات دندانپزشکی در سراسر دنیا پر هزینه است در برخی کشور ها بیمه ها این هزینه ها را متقبل می شوند و بعضی نه. یکی از راه حل ها در این مسئله همکاری دندانپزشکان در رابطه با مسائل مالی است، در واقع ما دندانپزشکان هم می توانیم به نوعی از طریق کاهش هزینه ها در جهت بهبود سلامت دهان و دندان گام های موثری برداریم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *