مرگ در کمین مبتلایان صرع پایدار/ مشکل دارویی برای بیماران مبتلا به صرع نداریم
دبیر علمی سیزدهمین کنگره بینالمللی صرع با اشاره به نشانه صرع پایدار، گفت: در صورتی که این نوع صرع به موقع تشخیص و درمان نشود میتواند برای بیمار خطر مرگ به همراه داشته باشد.
وی افزود: علاوه بر میهمانان و استادان داخلی، 6 استاد برجسته در حوزه صرع از کشورهای آمریکا، اتریش، فرانسه ، کانادا و هندوستان در کنگره حضور خواهند داشت و 4 کارگاه نیز برای شرکت کنندگان در حوزه تکنیک پرستاری در صرع، مسائل دارویی و ... برگزار میشود.
دبیر علمی سیزدهمین کنگره بینالمللی صرع ادامه داد: متخصصین مغز و اعصاب ،فوق متخصصین مغز و اعصاب اطفال، جراحان اعصاب، طب اورژانس و روان پزشکان و پزشکان عمومی، جامعه هدف این کنگره است و آخرین تکنیکهای درمانی در حوزه صرع در این کنگره ارائه خواهند شد.
این متخصص بیماریهای مغز و اعصاب گفت: حملههای تشنجی صرع اصولاً یک تا 2 دقیقه به طول میانجامد و اگر ضربه به سر نخورد عموماً این حملات خطرناک نیستند ولی گاهی به صورت نادر حملات بیش از یک ربع زمان خواهد برد که در این حالت صرع پایدار بوده و درمان آن سخت و حتی گاهی با خطر مرگ همراه است.
احمدی گفت: صرع پایدار در صورت عدم درمان ممکن است با عوارض پایدار مغزی همچون اختلال در تکلم و حرکت را به همراه داشته باشد. همچنین هر فرد مبتلا به صرع ممکن است یک بار دچار صرع پایدار شود.
احمدی عنوان کرد: سرعت عمل در تشخیص و درمان صرع به ویژه صرع پایدار بسیار حائز اهمیت است و حتی یک دقیقه تأخیر در درمان میتواند عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.
به گفته وی، در هر دقیقه که بیمار دچار صرع پایدار شده نوع خاصی از دارو باید برای بیمار ارائه شود که خوشبختانه به طور کلی در درمان صرع مشکل دارویی در کشور نداریم.
دبیر علمی سیزدهمین کنگره بینالمللی صرع خاطرنشان کرد: البته یک دارویی تحت عنوان لورازپام وریدی برای بیماران مبتلا به صرع دچار کمبود است که این نوع دارو وارداتی بوده ولی حتی در دسترس بیمارستانها در بسیاری از مواقع نیست و پزشکان از داروهای جایگزین در این زمینه استفاده میکنند.
سیزدهمین کنگره بین المللی صرع با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس سازمان نظام پزشکی ، دکتر حسین پاکدامن رئیس انجمن متخصصین مغزو اعصاب و رئیس کنگره ، دکتر کوروش قره گزلی مدیرعامل انجمن صرع ایران ، دکتر سانازاحمدی دبیر کنگره ،دکتر داریوش نسبی تهرانی رئیس هیت مدیره انجمن صرع ایرن و مهمانانی از کشورهای فرانسه ( پروفسوربالاک)، استرالیا ( پروفسور ترنیکا)، کانادا( دکتر آقا خانی) ، آمریکا( دکتر امینا ، پروفسور ابوخالد) 6 تا 8 بهمن در تالار امام بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار می شود .
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *