صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مربای رژیمی فراسودمند با شیره خرما تولید شد/ مناسب برای دیابتی ها

۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۵:۰۱
کد خبر: ۲۶۷۶۸۳
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
محققان کشور موفق به تولید مربای رژیمی فراسودمند قابل استفاده برای بیماران دیابتی و کودکان شدند. این مربا به کمک شیره خرما تولید شده و جذب قند پایین تری در بدن دارد.
به گزارش گروه فضای مجازی ، لیلا واقف مهربانی، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتکو با مهر اظهار داشت: در این مربای رژیمی، علاوه بر شیره خرما به عنوان شیرین کننده، نوع خاصی از پکتین را استفاده کردیم تا محصول نهایی جذب قند پایین تری در بدن داشته باشد.

وی با بیان اینکه این مربا یک محصول فراسودمند است، خاطر نشان کرد:  این مربا با استفاده از شیره خرما تهیه می شود که خواص انتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد و همچنین به دلیل پری بیوتیک مورد استفاده، به افزایش ایمنی بافت روده کمک می کند. پری بیوتیک ها خوراک باکتری های مفید بدن یا همان پروبیوتیک ها هستند که در ایمنی بافت روده اثر مهمی ایفا می کنند.

به گفته این محقق، مربای رژیمی فراسودمند، مشابه خارجی و داخلی ندارد و برای اولین بار در قالب آزمایشگاهی و نیمه صنعتی به تولید رسیده است و آماده تولید انبوه با مشارکت تولیدکنندگان مواد غذایی است.

وی با بیان اینکه در پروسه تولید این محصول، طعم و خواص میوه از بین نمی رود و خواص تغذیه ای آن فراتر از مربای معمولی است، مربای رژیمی فراسودمند پری بیوتیک را بهترین جایگزین مرباهای معمولی برای دیابتی ها و کودکان دانست.

این محقق با تاکید بر اینکه شیره خرما به جای شکر در این مربا است، اظهار داشت: مربای پری بیوتیک، به هیچ عنوان عوارض مرباهای رژیمی تهیه شده با سوربیتول و شیرین کننده های مصنوعی موجود در بازار را ندارد.

واقف مهربانی خاطر نشان کرد: امکان تولید این مربا در همان خط تولید مربای سنتی و غیر رژیمی بدون تحمیل هزینه زیادی وجود دارد؛ هزینه تولید این مربا کمتر از هزینه واردات محصولات مشابه خارجی با کیفیت پایین تر است.

به گزارش مهر این طرح که با همکاری دکتر عزیز همایونی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و الناز واقف مهربانی، دانشجوی دکتری این دانشگاه به نتیجه رسیده است، به عنوان یکی از ۱۰ طرح برگزیده فستیوال نوآوری های صنعت مواد غذایی برای تجاری سازی و ورود به مرحله تولید انبوه معرفی و ارائه شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *