صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باید در موسیقی‌ از فرهنگی انقلابی کشور دفاع کنیم/جای آثار انقلابی در جشنواره موسیقی فجر کجاست؟

۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۶۷۵۴۹
گلریز با تاکید بر لزوم اجرا شدن موسیقی ویژه انقلاب در جشنواره ای با عنوان جشنواره موسیقی فجر، از گنجانده شدن مفهوم فداکاری های دهه فجر در این جشنواره سخن گفت.
محمد گلریز خواننده موسیقی ایرانی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: متاسفانه قشر انقلابی و مذهبی کشورمان را فراموش کرده ایم و در مواردی، تنها به برخی از سخنرانی های آن ها بسنده می کنیم.

وی ادامه داد: من نمی گویم که موسیقی روز وجود نداشته باشد اما می گویم که در کنار این موسیقی، باید از فرهنگ و نظام انقلابی کشورمان دفاع کنیم و از این جهت لازم است که موسیقی انقلابی نیز داشته باشیم.

خواننده سرود "دریغا" همچنین تصریح کرد: خیلی خوب است که در جشنواره موسیقی فجر امسال در بخشی، به موسیقی انقلابی پرداخته شود.

وی اظهار کرد: بنده بارها این موضوع را اعلام کردیم که زمانی که نام جشنواره موسیقی فجر از عنوان فجر انتخاب شده، به معنای این است که خاطره های دهه فجر را باید در ذهن مخاطبان یادآوری کند.

این خواننده موسیقی ایرانی همچنین توضیح داد: برای یادآوری خاطره های دهه فجر تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی، در جشنواره ای مانند جشنواره موسیقی فجر باید کنسرت هایی برگزار شود که مردم با شنیدن آن ها به یاد فداکاری ها و از خود گذشتگی های همه مردم ایران که برای انقلاب اسلامی تلاش کرده اند و همچنین شهیدان بزرگواری که در این مسیر جان خود را فدا کردند، بیفتند.

وی همچنین یادآور شد: ما از جشنواره هایی مانند جشنواره موسیقی فجر استقبال می کنیم به شرطی که موسیقی انقلابی در این جشنواره ها اجرا شوند و در راستای اجرای این موسیقی به تمام بخش هایی که در این حوزه دخیل بوده اند، پرداخته شود نه اینکه تنها به اجرای بخشی از یک قطعه انقلابی بسنده کنیم.

گلریز در ادامه صحبت های خود گفت: سرود "ایران" همیشه باعث افتخار بوده است اما در کنار اجرای این قطعه باید دیگر سرودهای انقلابی نیز اجرا شود تا یادآور خاطره های دهه فجر انقلاب اسلامی و فداکاری های شهیدان بزرگواری مانند شهید مطهری، شهید باکری، شهید همت و شهید آوینی باشد.

وی تصریح کرد: جشنواره موسیقی فجر در سال های گذشته بهتر از الان بود چرا که در شرایط فعلی بیشتر کنسرت ها به اجراهای موسیقی پاپ و همچنین حضور ارکسترهایی از کشورهای دیگر اختصاص دارد.

خواننده قطعه خاطره انگیز "خجسته باد این پیروزی"  در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد: من نمی دانم که برای جشنواره ای مانند جشنواره موسیقی فجر چه مقدار هزینه می شود اما می گویم که بخشی از این هزینه را هم به اجرای موسیقی انقلاب اختصاص دهند.

وی خاطرنشان کرد: حداقل زمانی که از عنوان "فجر" برای یک جشنواره موسیقایی استفاده می شود باید بخشی از آن را به اجرای موسیقی ویژه  انقلاب و فجر اختصاص دهند. اگر سرودهایی مانند "دریغا" با ارکسترهایی مانند ارکستر سمفونیک تهران اجرا شود، بزرگی قابل توجهی پیدا می کند و اثر بسیار ارزشمندی برجای می ماند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *