صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زندان‌ها نیازمند ایده‌ها و تخصص دستگاه‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت هستند

۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۵:۰۱
کد خبر: ۲۶۷۴۰۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
فلاحتی مطلق گفت: امورات فرهنگی در زندان‌ها باید به اهل آن سپرده شود و در همین راستا زندان‌ها نیازمند ایده‌ها، تفکرات و تخصص روحانیون و دستگاه‌های مرتبط با حوزه فرهنگ و تعلیم و تربیت هستند.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی سازمان زندان‌ها، مدیران کل اداره زندان‌ها و اوقاف و امور خیریه استان مرکزی طی جلسه ای مشترک در با حضور روحانیون و مربیان قرآنی زندان‌های استان به بحث و تبادل نظر درباره مسائل آموزشی و تربیتی زندانیان در راستای تفاهم نامه منعقده بین دو دستگاه پرداختند.

علی عباس فلاحتی مطلق مدیرکل اداره زندان‌های استان مرکزی، در این دیدار با تقدیر از همکاری مجموعه اداره کل اوقاف و امور خیریه در سطح این استان گفت: با توجه به اینکه جامعه هدف زندان‌ها را گروه مجرمین یا هنجارشکنان جامعه تشکیل می‌دهند باید بر ضرورت گسترش هرچه بیشتر تعامل و همکاری بین دو دستگاه تاکید شود.

وی گفت: امورات فرهنگی در زندان‌ها باید به اهل آن سپرده شود و در همین راستا زندان‌ها نیازمند ایده‌ها، تفکرات و تخصص روحانیون و دستگاه‌های مرتبط با حوزه فرهنگ و تعلیم و تربیت هستند.

این مقام قضایی همچنین با تاکید بر سوق دادن زندانیان به آموزش‌های قرآنی و ایجاد اشتیاق در آنها در این حوزه مهم و اثر بخش به نقش کلیدی، موثر و ماندگار اداره کل اوقاف و امور خیریه در کمک هر چه بیشتر به امر مهم اشاره کرد.

مدیرکل زندان‌های استان مرکزی همچنین ضمن اشاره به وظیفه خطیر و سنگین زندان‌ها در امر آموزش، اصلاح و تربیت زندانیان بر ضرورت ایجاد ارتباط نزدیک بین زندان و مراکز علمی و حوزوی جامعه به منظور تحق هرچه بیشتر این امر تاکید کرد.

در ادامه این جلسه، حسینی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی نیز ضمن تقدیر از خدمات مدیرکل و مجموعه کارکنان زندان‌های استان در حوزه فعالیت‌های قرانی و فرهنگی تربیتی، ایجاد زمینه‌ای جهت بهره گیری خانواده زندانیان به عنوان قشر آسیب پذیر جامعه را از آموزش‌های دینی و قرآنی به منظور کاهش آسیب‌های وارده به آنها و همچنین اثر گذاری و کنترل اجتماعی زندانیان پس از آزادی را مورد تاکید قرار داد.

حسینی تشویق قرآن آموزان و ایجاد مشوق‌های متعدد را وسیله‌های در جذب دیگر مددجویان به فعالیت‌های قرآنی و نهایتاً تلاش در جهت خدمت به دین مبین اسلام و نشر معاوف غنی اسلامی عنوان کرد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *